Uusimaa

AVOIN HAKEMUS, Siivooja

Etsimme jatkuvasti pääkaupunkiseudulla sijaitseville asiakasyrityksillemme reippaita ja ulospäinsuuntautuneita siivoojia. Haemme henkilöitä sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. huoneistosiivooja, laitossiivooja, rappusiivooja, rakennussiivooja, kerroshoitaja yms. 

Edellytykset

Kokemus siivoustehtävistä luetaan eduksi, mutta se ei ole edellytys. 

Toivomme, että tulet toimeen suomen kielellä, olet luonteeltasi sosiaalinen, palveluhenkinen eikä hymysi hyydy kiireisimmissäkään tilanteissa.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen meille. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
11.03.2024
Viitenumero
17986935
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850