Uusimaa

Avoin hakemus, Vihertyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme vihertyöntekijää kesäkaudelle 2024!

Työnkuva

Tehtävässä tulet tekemään pihojen ylläpitotöitä eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviin kuuluu viherkasvien istutusta, huoltoa sekä muita pihanhoitotehtäviä.

Luonteeltasi olet reipas ja positiivinen tiimipelaaja, joka viihtyy ulkotöissä. Pystyt tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti ja olet tarkka työsi jäljestä. Työtä on tarjolla mahdollisesti koko kesäksi alkusyksyyn saakka, tilanteesi mukaan. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen viheralan tehtävistä.

Tarjoamme

– Täysipäiväisen kesätyön
– Hyvät työvälineet ja työvarustuksen
– Työssäsi pääset nauttimaan ulkoilmasta ja tekemään fyysistä työtä

 

Odotamme

– Positiivista ja reipasta asennetta
– B-ajokortin
– Kiinnostusta alaa kohtaan
– Voimassa olevaa työturvakorttia
– Voimassa olevaa kasvinsuojelukorttia

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Jos sinulla on jotain kysyttävää työtehtävästä, voit olla yhteydessä Consultant Manager Viivi Chan, 0207290850 tai sähköpostilla viivi@poolia.fi

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
23.01.2024
Viitenumero
19197803
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850