Kuopio

CNC koneistaja Kuopioon

Etsimme asiakkaallemme CNC-koneistajia Kuopioon! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävän kuvaus

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta. Lisäksi tärkeää on motivaatio ja halu oppia. Työt tehdään tiimissä, joten toivomme, että sinulta löytyy hyvät tiimityötaidot. 

Työt tapahtuvat Homag-merkkisellä, 4-5 akselisilla työstökeskuksella. Ohjelmat tehdään piirustuksien perusteella käyttäen WoodWOP CNC-ohjelmointijärjestelmää. Sovelluksella on samankaltaisuuksia AutoDad:n kanssa.

Työt sijaitsevat Kuopin keskustan lähellä. Sopiville henkilöille tehdään 40 viikkotyötunnin toistaiseksi voimassa oleva työsopimus suoraan asiakasyritykseemme. Kyseessä on kolmivuorotyö: aamuvuorot sijoittuvat ajalle 6-14, iltavuorot ajalle 14-22 ja yövuorot ajalle 22-06.

Odotamme sinulta:

– Soveltuvaa koulutusta
– Hyvät IT-taidot
– Hyvä suomen kielen taito 
– Hyvät tiimityötaidot sekä motivoitunut asenne

Tarjoamme:

– Vakituisen työsopimuksen kansainvälisessä yrityksessä
– Kattavan palkallisen perehdytyksen
– Kokemustasi vastaavan palkkauksen 

Kiinnostuitko?  

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi /puh. 0207290850. 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
24.07.2023
Viitenumero
17076199
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850