Mänttä-Vilppula

CNC-koneistaja

Asiakkaamme TK-Vilmet Oy etsii oma-aloitteista ja sopivalla asenteella varustettua CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Vilppulaan!

Mistä on kyse?

Tässä tehtävässä toimit alihankintakonepajalla, jossa koneistat erilaisia kone- ja laiterakenteita, komponentteja ja kokonaisuuksia yritysasiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta toimit osana tiivistä porukkaa, jossa viihtyvyydestäsi välitetään. Kyseessä on kaksivuorotyö. 

Edellytykset

  • Kyky itsenäiseen työhön
  • Kokemusta aarporauksesta
  • Kokemusta cnc-jyrsinnästä
  • Heidenhain- ohjelmointikielen tuntemusta

Ennen kaikkea arvostamme oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan!

Tarjoamme

Tehtävän vakavaraisessa ja omalla alallaan tunnetussa yrityksessä, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan ja etuudet.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätäthän hakemuksen järjestelmäämme pian! Lisätietoja tehtävästä antaa minna.savikko@poolia.fi

TK-Vilmet Oy

TK-Vilmet Oy on Vilppulassa sijaisteva n. 40 hengen nykyaikainen konepaja. Valmistamme kone- ja laiterakenteita sekä komponentteja asiakkaiden tarpeiden mukaan asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi. Palveluihimme kuuluvat myös vaativat valukoneistukset (nuorrutusteräsvalut ja rautavalut). Hitsaamme, koneistamme ja asennamme itse. Pintakäsittelyn ja muun tarvittavan hankimme vakiintuneilta kumppaneiltamme. 

TK-Vilmet on osa LEKO Groupia. 

Sijainti
Mänttä-Vilppula
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.06.2023
Viitenumero
16638611
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852