Lohja

CNC-sorvaaja

Asiakkaamme Mamec Oy etsii osaavaa CNC-SORVAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lohjalle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Hei sinä CNC-sorvauksen ammattilainen! Tarjolla loistava tilaisuus motivoituneelle tekijälle, jolta löytyy ammattiylpeyttä sekä useampien vuosien kartuttamaa koneistusalan osaamista. Tehtävässä teet piensarja- ja prototyyppivalmistusta materiaalin vaihdellessa laidasta laitaan. Etsinnässä onkin erityisesti piensarjatuotannon puolelta kokemusta kartuttanut henkilö, joka omaa monipuolista materiaalituntemusta. Käytössä ovat Okuma Multus sekä uutena tulokkaana Puma -koneet. Kyseessä on kokoaikainen 2-vuorotyö liukuvilla työajoilla. Työpaikka sijaitsee Lohjalla kätevästi Turun moottoritien varrella.

Tehtävässä työllistyt kauttamme suoraan asiakkaallemme Mamec Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme

kuvanlukutaitoa sekä vankkaa kokemusta Okuma- ja/tai Fanuc-ohjelmoinnista. Arvostamme myös GibbsCAM -ohjelmointitaitoa. Tehtävässä menestyy itseohjautuvan, tarkan ja pitkäjänteisen työskentelytyylin omaava henkilö. Tarvitset lisäksi suomen, englannin tai venäjän kielen sujuvaa osaamista.

Tarjoamme

vakituisen paikan ja osaamisesi huomioon ottavan palkkauksen vahvasti kasvavassa yrityksessä, jossa tulevaisuuden näkymät ovat valoisat. Pääset osaksi hyvähenkistä yhteisöä, jossa työntekijät ovat tyypillisesti viihtyneet pitkään ja osaamisesi kehittymistä tuetaan! Hyvän ilmapiirin lisäksi työssä viihtymistäsi tukee mm. joustavuus työajoissa sekä käytössä oleva työaikapankki -järjestelmä, joka mahdollistaa joustavuutta myös vapaapäivien pitämisessä.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja antaa Minna Savikko: minna.savikko@poolia.fi.

Mamec Oy

on vuonna 1951 perustettu konepajayritys, joka tarjoaa erikoispumppujen ja sekoittimien valmistus- ja suunnittelupalveluita. Yhtiö on erikoistunut myös hienomekaniikkaan tarjoten sillä saralla monipuolisesti vaativiakin valmistuspalveluita. Voit lukea lisää yrityksestä sen omilta sivuilta: https://www.mamec.fi

Sijainti
Lohja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.08.2023
Viitenumero
14855879
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852