Helsinki

Credit analyst / Collection officer

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme luottoriskejä ymmärtävää työntekijää työntekijää noin puolen vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin Credit analyst / Collection officer rooliin. Työsuhde alkaa alustavasti elokuun aikana. 

Päätehtäväsi roolissa on seurata maksuviiveessä olevia asiakkaita, toimia yhteyshenkilönä niihin, ja tehdä yrityksistä luottoriskianalyysejä. Pääset työskentelemään osana pohjoismaista tiimiä saaden kollegoita Suomesta, Ruotsista ja Norjasta, joten toivomme sinulta hyvää kielitaitoa.

Työtehtäväsi

  • Maksuviiveessä olevien yritysasiakkaiden monitorointi ja kontaktointi
  • Perintää edeltävä selvittely yritysasiakkaiden kanssa
  • Asiakaskontaktien dokumentointi eri järjestelmiin
  • Yritysasiakkaiden luottoriskianalyysien tekeminen

Mitä toivomme sinulta?

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Kokemus asiakastyöstä ja puhelinasiakaspalvelusta katsotaan eduksi
  • Kokemus (tai opintoja) luottoriskin / tilinpäätöksen analysoinnista tai perinnästä katsotaan eduksi
  • Hyvät tekniset perustaidot

Lisätiedot

Työsuhde solmitaan Poolian kanssa.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän englanninkielisen ansioluettelosi ja hakemuksesi pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävästä. Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR-syistä, joten jätäthän hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae -painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomessa Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838). 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
10.06.2024
Viitenumero
17218904
Yhteyshenkilö

Juho Honkanen

juho@poolia.fi

p. +358 20 7290 848