Tuusula

Elektroniikkainsinööri

Etsimme asiakkaallemme Farmcomp Oy:lle teknisesti osaavaa elektroniikkainsinööriä Tuusulaan maatalouselektroniikkatuotteiden kehittämistehtäviin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

TOIMENKUVA

Tässä työssä sinulla tulee olla ohjelmistopuolen osaamista, sillä kehität, kokoat ja suunnittelet kilpailukykyisiä maatalouselektroniikkatuotteita, joiden käyttökuntoon saattaminen edellyttää myös ohjelmistojen kehittämistä. Sinulla tulee olla ymmärrys siitä mitä elektroniikka mahdollistaa sekä miten ohjelmistot liittyvät siihen. Lisäksi tarvitset hyvät sosiaaliset taidot, sillä työhösi sisältyy tarpeen mukaan asiakasrajapinnalla työskentelyä; puheluita ja sähköpostiin vastailua.

Elektroniikkainsinöörinä olet tärkeä osa innovatiivista ja ratkaisukeskeistä prosessia, jossa omat kehittävät näkemyksesi ovat erittäin tervetulleita. Tehtäviisi kuuluukin aivoriihityyppinen yhteisajattelutyö tiimisi kanssa, joten odotamme sinulta sujuvia yhteistyötaitoja. Suomen kielentaidon lisäksi sujuva englannin kielen taito on tärkeää, sillä toisinaan olet yhteydessä ulkomaisiin toimijoihin.

Edellytämme sinulta elektroniikkapuolen insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa, sekä mielellään työkokemusta alan tehtävistä. Kyseessä on kokopäivätyö ja toimisto sijaitsee pääasiassa toimistolla Tuusulassa, mutta ajoittaiset etätyöpäivät ovat tulevaisuudessa myös mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme, että voisit aloittaa viimeistään vuodenvaihteessa.

TARJOAMME SINULLE

kattavan perehdytyksen sekä mukavan työpaikan, jossa työntekijät ovat tavallisesti viihtyneet pitkään. Tulet kuulluksi ja nähdyksi, sillä ajatuksesi ja työpanoksesi nähdään tärkeinä. Työ on monipuolista ja erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat työskennellä ympäristössä, jossa jatkuva ammatillinen kehitys on varmaa.

KIINNOSTUITKO?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi / puh. 0207290850.

FARMCOMP OY

on vuonna 1989 Suomessa perustettu maatalouselektroniikkatuotteita valmistava, kehittävä ja markkinoiva yritys. Sen tuotteisiin kuuluu kattava valikoima tuotteita erilaisiin maatilan tarpeisiin. Lisätietoa Farmcompista ja sen tuotteista löytyy oheisesta linkistä: https://www.farmcomp.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.11.2023
Viitenumero
13915108
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850