Riihimäki

Financial Coordinator

Kansainvälinen asiakasyrityksemme Sako Oy etsii nyt taloustiiminsä vahvistukseksi Financial Coordinatoria vakituiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Financial Coordinatorin tehtäviin tulee kuulumaan myyntireskontran hoitaminen, matkalaskujen käsittely sekä maksuliikenteen hoito. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy vaihtelevat kirjanpidon avustavat tehtävät ja osallistuminen kuukaudenvaihteen raportointiin sekä palkkayhteyshenkilön sijaisena toimiminen. Rooli on uusi, joten toimenkuvan muodostamisessa voidaan ottaa huomioon valittavan henkilön aiempi kokemus ja osaaminen.

Edellytykset

Odotamme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista taloushallinnon työtehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomi. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Kokemus palkanlaskennasta katsotaan eduksi.

Henkilönä olet tarkka sekä vastuuntuntoinen ja sinulla on innokkuutta ja halua kehittää omaan toimenkuvaasi ja tiimisi toimintaan liittyviä asioita. Olet etevä tietoteknisten järjestelmien kanssa ja omaksut nopeasti uutta. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot, olet palveluhenkinen ja pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Edut

Sako Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän menestyvässä ja voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Tehtävää on mahdollista hoitaa osittain etänä.

Lisätiedot

  Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Laakso  (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

  Sako Oy

  Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on perustettu vuonna 1921 ja on osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

  Siirry yrityksen sivuille

  Tutustu Sakolaisiin

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Sijainti
  Riihimäki
  Työsuhteen tyyppi
  Vakituinen
  Ilmoitus jätetty
  06.11.2023
  Viitenumero
  14444329
  Yhteyshenkilö

  Tarja Laakso

  tarja@poolia.fi

  p. +358 20 729 0837