Helsinki

Hankecontroller

Asiakkaamme Kaupunkiliikenne hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen Hankecontrolleria hankecontroller -toimintoon!

Työtehtävät

Hankecontroller-toiminto tukee Kaupunkiliikenteen investointihankkeiden vetäjiä hankkeiden kannattavuusarvioinnissa, päätöksenteossa ja talousseurannassa. Lisäksi toiminto vastaa investointihankkeiden vaikuttavuuteen ja kannattavuuteen liittyvien laskentamenetelmien kehittämisestä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta controllerina toimimisesta. Kokemus projektien talousohjauksesta katsotaan eduksi. Sinulla on analyyttinen työote, erinomaiset yhteistyövalmiudet ja kykyä vaikuttaa sekä halua oppia ja kehittyä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edut sekä työsuhdematkalippu. Käytössämme on myös liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultti Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi).

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy

Olemme miljoonien matkojen mahdollistaja. Vastaamme Helsingin joukkoliikenneinfran, metrojunien ja raitiovaunukaluston liikennöinnistä, kunnossapidosta sekä kehittämisestä. Liikennöimme metroa ja raitiovaunua, järjestämme Suomenlinnan lautan liikenteen sekä Helsingin kaupunkipyöräpalvelun. Pääkaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy ennennäkemättömällä tavalla! Se takaa päästöttömällä sähköllä toimivan raideliikenteen laajenemisen ja ainutlaatuiset näkymät meille kiinnostavien hankkeiden parissa. Kaupunkiliikenne investoi vuosittain noin 200 milj. euroa uusiin ratoihin ja vaunukalustoon sekä omaisuuden peruskorjauksiin. Suunnittelussa ja toteutuksessa on yhtä aikaa noin 200-300 investointihanketta. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Tutustu meihin tästä!

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.03.2024
Viitenumero
15707994
Yhteyshenkilö

Maria Kostenko

maria@poolia.fi

p. +358 20 7290 847