Urjala

Hitsaaja

Asiakkaamme Urjala Works Oy etsii hitsaajaa, jolta löytyy oma-aloitteinen työskentelyasenne sekä intoa ja motivaatiota alaansa kohtaan! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tässä tehtävässä toimit keskiraskaalla konepajalla, tehden pääasiassa MIG-hitsausta käsin, mistä toivomme sinulla olevan jo kokemusta. Lisäksi katsomme isona vahvuutena, jos hitsausrobotin operointi on sinulle ennalta tuttua. Odotamme hakijoilta myös kuvanlukutaitoa. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta toimit osana tiivistä porukkaa, jossa viihtyvyydestäsi välitetään! 

Töitä tehdään Urjalassa Laukeelan tehtaalla ja sopivalle henkilölle tehdään 0–40 viikkotyötunnin määräaikainen, vähintään puolen vuoden työsopimus Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kanssa, joskin sen jatko on mahdollinen. Työvuoroja on kuitenkin tarjolla hyvin ja toiveissa olisikin, että pystyt tekemään töitä kokoaikaisesti. Kyseessä on kaksivuoroinen työ. 

 

Kiinnostuitko? 

Mikäli uskot olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätäthän hakemuksen järjestelmäämme pian! Lisätietoja tehtävästä antaa minna.savikko@poolia.fi. 

 

Urjala Works Oy 

on keskiraskaita konepajapalveluita tarjoava yritys, joka tarjoaa monipuolisesti mm. hitsaus-, koneistus-, sorvaus-, pintakäsittely- ja suunnittelupalveluita yritysasiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Yhtiön asiakkaita ovat niin kotimaiset kuin ulkomaiset teknologia- ja konepajayritykset. Voit lukea lisää täältä: https://urjalaworks.com/  

 

Sijainti
Urjala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
07.08.2023
Viitenumero
16250429
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852