Uusimaa

Huoltoasentaja

Etsimme asiakkaallemme Ecosir Group Oy:lle huoltoasentajaa liikkuvaan työhön alipainejärjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtäviin Uudellemaalle. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Liikkuvana huoltoasentajana työskentelet arkisin päiväaikaan ja kierrät Ecosir Group Oy:n asiakkaiden toimipisteissä huoltamassa ja korjaamassa jätteiden ja pyykin siirtämiseen käytettäviä alipainejärjestelmiä. Tyypillisiä työympäristöjä ovat esimerkiksi sairaalat ja muut terveydenhoitolaitokset sekä suurkeittiöt. Pääasiassa työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, mutta työkohteita on myös muualla Suomessa ja toisinaan myös ulkomailla. Matkapäiviä kotimaassa kertyy arviolta muutamia kuukausittain ja ulkomailla noin muutaman viikon verran vuosittain. Työkohteiden välillä kuljetaan yrityksen huoltoautoilla. Työhönottopiste sijaitsee Espoossa. Satunnaisesti työtehtäviä on myös ulkotiloissa, mutta pääsääntöisesti työt suoritetaan sisätiloissa.

Toivottu tausta 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta tekniikan parista esimerkiksi koulutuksen, aiemman työkokemuksen tai teknisen harrastuksen muodossa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten hakijaksi soveltuu sekä uransa alkupuolella oleva tuleva osaaja tai jo vankan ammattitaidon kartuttanut konkari. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan. Tehtävässä menestyminen kuitenkin edellyttää B-luokan ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Eduksi katsomme

– Aikaisemman työkokemuksen mekaniikasta, sähkötöistä tai automaatiolaitteista
– Englannin kielen osaamisen

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi joustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa sinulla on esimerkiksi mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihisi.  

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstövuokrauksen kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli innostuit työnkuvasta, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@poolia.fi/ puh. 020 7290 852.

Ecosir Group Oy

Ecosir Groupilla on yli 30 vuoden historia alipainesiirtoratkaisujen parista. Tuoteportfolio sisältää useita automatisoituja järjestelmiä jätteille ja pyykille. Toimituksia on tehty yli sataan ison kokoluokan kohteeseen ja kokemusta löytyy lähes tuhannesta pienemmästä alipainesiirtojärjestelmästä vuodesta 1987 lähtien.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
10.07.2023
Viitenumero
14214609
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852