Uusimaa

ICT-ohjelmistotuotanto F.E.C -koulutus

Uusi ura ICT-alalla! Oletko jo työkokemusta omaava IT- tai ohjelmistoalan osaaja, mutta koet, että osaamisesi kaipaisi päivitystä? Vai oletko vastavalmistunut IT-tradenomi tai insinööri, jolle työpaikkojen ovet eivät ole vielä auenneet. Tämä on mahdollisuutesi sekä vahvistaa osaamistasi, että saada näytönpaikka tuoda osaamisesi esiin yrityksessä ja työllistyä. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tämä koulutusohjelma on tiesi ohjelmistotuotannon ammattilaiseksi ja uudelle upealle uralle. Koulutusohjelman päätavoitteena on sinun työllistymisesi.

Aalto EE tarjoaa laadukkaan ja korkeatasoisen ICT-ohjelmistotuotannon koulutuksen, jossa ohjelmistotuotannon prosessi tulee sinulle tutuksi. Perehdymme niin vaatimusten määrittelyyn, ohjelmiston suunnitteluun, ohjelmistoarkkitehtuuriin, ohjelmistoprosesseihin (Life-Cycle Models) kuin myös ohjelmiston testaukseen ja ylläpitoon. Näiden ohjelmistotuotannon opintojen lisäksi pystyt valitsemaan Aalto EE:n laajalta koulutustarjottimelta itseäsi kiinnostavia opintoja esimerkiksi dataan, analytiikkaan, kyberturvallisuuteen, tiedon visualisointiin, vastuulliseen digitalisaatioon tai projektinjohtamiseen liittyen.  

ICT-alan osaajille on kysyntää ja osaamista tarvitaan toimialasta riippumatta. Koulutusohjelma avaa sinulle väylän asiantuntija- ja kehittämistehtäviin erilaisissa työnantajaorganisaatioissa. Opintoihin kuuluva työskentelyjakso on loistava mahdollisuus näyttää motivaatiosi ja kykysi potentiaaliselle työnantajalle ja vakiinnuttaa asemasi työyhteisössä. Työskentelyjaksolla hyödynnät sekä aikaisempaa osaamistasi että koulutuksen kautta hankkimiasi uusia tietoja ja taitoja. 

Ota rohkeasti ensimmäinen askel kohti uutta uraa ICT-ohjelmistotuotannon parissa ja täytä koulutushakemus TE-toimiston verkkosivuilla saman tien, koska koulutuksen aikaisten työnantajaorganisaatioiden etsintä on jo käynnissä!

Koulutuksen aikataulu

Koulutusohjelman toteutusajankohta on 7.5.–30.10.2024. Ohjelman kesto on 120 arkipäivää (6 kuukautta) ja se jakautuu koulutuspäiviin ja työskentelyyn yhteistyöyrityksessä. Koulutuspäiviä on yhteensä valitun opintopolun mukaan 20–25, sisältäen pääosin lähiopetusta, mutta myös itsenäistä epäopiskelua. Valtaosan koulutuksesta suoritat siis työskennellen yhteistyöpaikassasi asiantuntijatehtävissä. Jokaiselle osallistujalle muodostuu puolivuotisen yhteistyön aikana oma koulutuspolkunsa, jossa sekä opiskelijan että yhteistyöyrityksen osaamisen kehittämistarpeet on otettu huomioon. Aalto EE on tukenasi ja käytettävissäsi aina tarvittaessa koko ohjelman ajan.

Kiinnostuitko?  

Koulutuksen tarkemmat tiedot ja hakulinkit löydät sivuiltamme: https://www.aaltoee.fi/ohjelmat/ict-ohjelmistotuotanto-f.e.c

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hae koulutukseen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivujen kautta. Koulutuksen URAnumero on 719670.

Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä etsimme yritysyhteistyöpaikkoja jo hakuaikana. Huom! Hakuaika päättyy 23.3.2024

Koulutukseen hyväksymisen edellytyksenä on, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa ja sinulle on löydetty yhteistyöyrityspaikka koulutuksen alkaessa. Yhteistyöorganisaatiota etsitään kouluttajan tuella, mutta myös oma aktiivisuutesi on paikan etsimisessä tärkeää. Yhteistyöorganisaatiosi voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla.

Ota rohkeasti yhteyttä koulutusohjelman yhteyshenkilöihin:

  • Mari Tuomisto, Senior Program Manager, puh: +358 50 348 4044, email: mari.tuomisto@aaltoee.fi
  • Kimmo Rissanen, Senior Relationship Manager, puh: +358 50 306 3706, email: kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy:llä on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa koulutuksen korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Ohjelmiin osallistujien sekä yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen. Poolia on Aalto EE:n strateginen yhteistyökumppani.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
27.02.2024
Viitenumero
16119064
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830