Seinäjoki, Vaasa

ICT-Palvelupäällikkö

Haemme IT-ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme Decens Oy:lle myynnillistä Palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vaasan / Seinäjoen alueelle.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Palvelupäällikkönä johdat ja kehität asiakasratkaisuja Decensin asiakkaille. Tehtävänäsi on kuunnella ja ymmärtää asiakasta sekä kyetä tunnistamaan heidän tarpeensa, joissa Decens voisi olla avuksi. Olet tärkeässä roolissa asiakkaan ja tuotannon välillä, selkeyttäen tehtävien ja vastuiden jakoa. Asiakassuhteiden ylläpito sekä palveluiden ja laadun kehittäminen kuuluvat päivittäisiin tehtäviisi. Tavoitteenasi on tehostaa IT-ympäristöä ja optimoida kustannushyötyjä yhdessä asiakkaan kanssa sekä hallita muutokseen tarvittavat kehitystoimenpiteet.

Tulet liittymään Decens Heimoon, joka työskentelee joustavasti hybridimallilla. Toimipisteesi sijaitsee Vaasassa ja asiakaskäynnit keskittyvät Vaasa-Seinäjoki-akselille.

Mitä sinulta toivotaan?

 • 1–5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.
 • Arvostamme ymmärrystä ja osaamista ICT-palveluiden myynnistä sekä ICT-infrasta ja sen ulkoistamisesta
 • Olet tutustunut ITIL perusteisiin. ITIL sertifikaatti nähdään eduksi, mutta ei ole välttämätön.
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja valmiutta aktiiviseen yhteydenpitoon asiakkaiden suuntaan.
 • Hyvät itsesi johtamisen taidot.
 • Myynnillistä ja yrittäjämäistä asennetta.
 • Sujuvaa työntekoa suomeksi ja englanniksi. Sujuva ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.
 • Ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mitä Decens Oy tarjoaa sinulle?

 • Monipuoliset työtehtävät, joissa pääsee kehittymään ja haastamaan itseänsä.
 • Matalan organisaation ja hyvän tiimihengen.
 • Joustavan työajan sekä hybridityöskentelymallin.
 • Mahdollisuuden kasvaa uralla ja kehittää omaa ammattitaitoasi.
 • Työsuhde-etuina mm. tuettu lounas, virike-etu, puhelin- ja Internet-yhteys sekä lisäedut koeajan jälkeen kuten työsuhdeauto.

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laitathan hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tulemaan pikaisesti. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja sopiva henkilö palkataan heti sen löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultit Elina (020 7290 835 tai elina@poolia.fi) ja Neea (020 7290 843 & neea@poolia.fi)

Decens Oy

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Seinäjoki, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2023
Viitenumero
12455661
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835