Helsinki

Insurance Sales Advisor

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme Helsingin kantakaupungin alueelle kahta palvelu- ja myyntihenkistä Insurance Sales Advisoria noin puolen vuoden projektiin.

Mistä on kyse?

Asiakkaamme myyntitiimin tavoitteena on vakuutusalan tuotteiden aktiivinen myynti b-to-c asiakkaille. Puhelin tulee olemaan merkittävä työvälineesi, joten aiempi myyntikokemus ja asiakaspalvelukokemus laina-, vakuutus- ja pankkipalveluiden parista ovat sinulle erittäin suureksi eduksi. Toivomme sinulta sujuvia it-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kieltä. 

Edut

Tehtävän palkkaustaso asettuu valitun henkilön kokemuksesta riippuen välille 2700-3000 e/kk. Lisäksi olet oikeutettu lounas- ja virike-etuun. Tässä on erinomainen mahdollisuus  lisätä myyntikokemusta merkittävässä finanssialan asiantuntijaorganisaatiossa ja sen prosesseista. 

Lisätiedot

Projektityö kestää alustavasti noin 6 kk ja kyseessä on pääsääntöisesti toimistolla tehtävä kokoaikatyö osittaisella hybdirityömahdollisuudella, joka sijoittuu toimistoaikoihin (ma-to klo 9-20 välille sekä perjantaisin 8:30-16:30 välillä).

Huomioithan, että tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän siis CV:si ja hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävät on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838) sekä Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848).

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
26.03.2024
Viitenumero
16486999
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838