Pohjanmaa

Järjestelmäsuunnittelija

KAISER EUR-MARK sijaitsee Uusikaarlepyyssä. Joka on KAISER-konsernin Suomen yksikkö, olemme johtava jätevedenkäsittely-, vesikaivu- ja liikkuvien kaivinkoneiden ajoneuvojen valmistaja. KAISER Group on liechtensteinilainen perheyritys, joka työllistää yli 700 henkilöä Liechtensteinissa, Suomessa, Itävallassa, Slovakiassa, Italiassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Uusikaarlepyyssä ja Pietarsaaressa meitä on 90 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 24 miljoonaa euroa
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Etsitkö seuraavia askeleita urapolullasi?

KAISER EUR-MARK OY vahvistaa tiimiään ja haemme järjestelmäsuunnittelijaa Uusikaarlepyyhyn. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluvat sähköjärjestelmien suunnittelu sekä sähkö- ja pneumaattisten kaavioiden teko ajoneuvoillemme. Näiden lisäksi mukautat PLC-ohjelmat projekteihin, lisäät räätälöityjä ratkaisuja ohjelmaan sekä lisäät projektin materiaalilistat järjestelmään (SAP). Sinulla on keskeinen rooli osastojen välisessä yhteistyössä ja olet vuorovaikutuksessa konsernitasolla.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä insinöörikoulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät MS Office ja AutoCad taidot ja aikaisempaa kokemusta automaatiosta tai ohjelmoinnista. Olet asiakaslähtöinen ja motivoitunut oppimaan uusia asioita. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

Kokemus ajoneuvoelektroniikasta katsotaan eduksi.

 Tarjoamme


– vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
– mahdollisuuden osallistua seuraavan sukupolven ohjausjärjestelmän kehittämiseen
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin  

                                     
Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2023 www.poolia.fi – sivujen kautta rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.11.2023
Viitenumero
18609329
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855