Pohjois-Pohjanmaa

Kassa/myyjä keikkatyöhön

Etsimme asiakasyrityksellemme Kalajoelle motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä kassa/myyjää keikkatyöhön.                                                                                                     
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. kassatehtävät, asiakaspalvelua ja tuotteiden esillepanoa sekä huolehdit myymälän siisteydestä ja avustat tarvittaessa muiden tehtävien hoidossa.

Odotamme

Odotamme sinulta aktiivista työskentelytapaa, reipasta ja iloista asennetta. Olet asiakaslähtöinen, huolellinen, joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme 

Työ on keikkaluontoista ja työajat tarkentuvat tarpeen mukaisesti. Saat mahdollisuuden työskennellä mukavassa tiimissä, jossa tuetaan toisia ja arvostetaan panostasi sekä kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi. 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
08.11.2023
Viitenumero
18660432
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856