Keski-Pohjanmaa

Kesätyö kassa/myyjä

Oletko aurinkoinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka etsii monipuolista kesätyötä? Hienoa! Tämä tehtävä saattaisi olla juuri sinua varten. Etsimme asiakkaillemme KESÄKSI KASSA/MYYJIÄ Kokkolan alueelle. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu kassatehtävät, asiakaspalvelua ja tuotteiden esillepanoa. Näiden tehtävien lisäksi päivään kuuluu myös yleisestä siisteydestä huolehtimista, kuorman purkua ja hyllyjen täyttöä. Pääset myös oppimaan Veikkauksen ja Toton ihmeellistä (ja helppoa) maailmaa. 

Edellytykset

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä, oma-aloitteisia ja motivoituneita tekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen. Odotamme hakijalta myös tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä työskennellä tehokkaasti tiimissä ja yksin. Sinulla on kyky rauhallisesti ja tehokkaasti käsitellä erilaisia asiakastilanteita. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle noin 1-4 kuukauden määräaikaisen työsuhteen ja monipuolisen työn. Saat arvokasta työkokemusta sekä kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen osaamisesi ja koulutuksesi mukaan. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa pian jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä jo hakuaikana ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.02.2024
Viitenumero
19343835
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856