Pohjanmaa

Kesätyöntekijöitä toimistotöihin

Kesätyötä hakemassa? Kiinnostaako toimistotyöntekijän monipuoliset työtehtävät? Siinä tapauksessa tämä voisi sopia sinulle! Poolian asiakasyritykset tarjoavat tänäkin kesänä kivoja erilaisia projekteja toimistotyön parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä joka sijaitsevat Pietarsaaren ja Kokkolan seudulla. Kesätöiden pituudet vaihtelevat muutaman viikon projekteista aina muutamiin kuukausiin.                                                                                                                                                                                                       
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtävät vaihtelevat asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti mm. avustavat toimistotyöt, talous- ja palkkahallinnon työt, tilaustenkäsittely sekä asiakaspalvelua.

Odotamme

Toivoisimme että suhtaudut työhösi positiivisesti sekä omaat hyvän asenteen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, halu oppia uutta  ja sinulla on tarkka itsenäinen työskentelytapa. Olet ratkaisukeskeinen, joustava ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Voit olla kokenut työntekijä tai vasta työuraa aloittavaa! 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostus heräsi, lähetä hakemuksesi rekisteröimällä CV:si. Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä jo hakuaikana ja kutsumme paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
02.02.2024
Viitenumero
19270569
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854