Uusimaa

Kiinteistökirjanpitäjä / Financial Specialist

Kansainvälinen kiinteistöalan asiakkaamme etsii kasvun jatkuessa vahvistukseksi taloushallinnon ammattilaista asiantuntevaan tiimiinsä. Voit työskennellä joustavasti etänä toki tarvittaessa sinulla on oltava mahdollisuus tulla toimistolle Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Jyväskylään. Työ ei kuitenkaan ole varsinaisesti paikkakuntasidonnainen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Kiinteistökirjanpitäjänä sinun vastuullasi on pitää asiakkaiden kirjanpito ajan tasalla. Huolehdit asiakkaan kirjanpidosta ja vastaat siitä, että sinun vastuullasi olevien asiakkaiden kirjanpidolliset asiat ovat hyvin ja aikataulussa hoidetut.

Teet tiivistä yhteistyötä muiden samassa asiakkuudessa työskentelevien taloushallinnon osaajiemme kanssa. Konsultoit asiakasta kirjanpitoon ja ulkoiseen laskentaan liittyvissä kysymyksissä. Avustat sekä kotimaisia että ulkomaisia kiinteistöalan sijoittaja-asiakkaitamme. Osallistut toimintatapojemme ja käyttämiemme järjestelmien jatkuvaan kehitystyöhön.

Meillä voit työskennellä joustavasti etänä. Toki tarvittaessa sinulla on oltava mahdollisuus tulla toimistollemme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Jyväskylään. Työ ei kuitenkaan ole varsinaisesti paikkakuntasidonnainen.

Edellytykset

Tärkeintä on, että haluat tehdä työsi hyvin. Tässä sinua luonnollisesti auttaa aikaisempi työkokemuksesi kirjanpidon parista. Sinulla on tällöin kokemusta tilinpäätöksien ja veroilmoitusten tekemisestä. Mikäli sinulla on kiinteistöalan kirjanpidon osaamista, tästä on ilman muuta hyötyä.

Meille on tärkeää, että haluat oppia ja omaksua uutta. Haluat yhä kehittyä ammatillisesti sekä osallistua kehitystyöhön. Työskennellessäsi olet tarkka etkä säikähdä ajoittaista painetta. Koska asiakkaistamme osa on ulkomaisia yrityksiä, työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa.

Edut

Ensinnäkin asiakkaamme lupaa panostaa sinun hyvinvointiisi ja osaamisesi kehittymiseen niin toimialalla kuin taloushallinnossa. He panostavat juuri nyt myös kehitystyössään hankkeisiin, jotka sujuvoittavat sinun työtäsi.

Tämän lisäksi saat sparraajiksesi ja tueksesi alan parhaat osaajat – saat takuulla aina tarvitessasi apua. Tulet työskentelemään hyvin kehitysmyönteisessä yhteisössä vaikuttaen ja uutta oppien. Saat arkeesi vakautta ja turvaa, kun toimiala ei ole se kaikista turbulentein ja suhdanneherkin heillä on kasvun ja monipuolisen sekä kehittyvän palveluportfolion myötä mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja sekä innostavia haasteita. Sinulla on paljon vapautta päättää siitä, miten ja missä työsi teet – arjen joustot ovat siis molemminpuolisia.

Tulet työskentelemään 120 taloushallinnon osaajan joukossa ja olet mukana matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka joko sähköpostitse kati@poolia.fi. tai puhelimitse numerossa +358 20 7290 833 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Poolia Suomi Oy

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.06.2023
Viitenumero
12486286
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833