Espoo

Kirjanpitäjä

Haemme nyt asiakkaallemme Tilitoimisto Capital Oy:lle motivoitunutta ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työssäsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme menestykseen ja työskentelemään asiantuntevien kollegojen kanssa.

Tehtävässäsi palvelet asiakkaita laaja-alaisesti ja vastaat itsenäisesti oman asiakassalkun kirjanpidoista, palkanlaskennasta ja maksatuksesta sekä veroilmoituksista ja tilinpäätöksistä. Käytät työssäsi Visma Netvisor -ohjelmistoa ja sen osaaminen on edellytyksenä työssä menestymiselle.

Edellytykset

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja itsenäistä tilinpäätöstaitoa
  • KLT- tai PHT-tutkinto katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä luotettavuutta
  • Ajantasaisia IT-taitoja
  • Nopeaa oppimiskykyä, huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta – suoritat tehtäväsi tunnollisesti alusta loppuun ja osaat priorisoida sekä johtaa omaa työtäsi.

Edut

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa osana mukavaa työyhteisöä. Pääset osaksi jatkuvasti kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Sinulla on mahdollisuus edetä työtehtävissäsi ja saada vastuuta. Saat käyttöösi hyvät työsuhde-edut kuten lounas- ja liikuntaedun, työterveyshuoltopalvelut sekä pääset osaksi yhtiön bonusjärjestelmää.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultit Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi) ja Kati Rahikka (020 7290 833 & kati@poolia.fi).

Tilitoimisto Capital Oy

Me Tilitoimisto Capitalilla tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja ammattimaista palvelua. Asiakas on aina keskiössä, joka heijastuu myös arvoistamme: tarkoituksenamme on luoda asiakkaillemme menestystä laadukkaan palvelun ja avoimen vuoropuhelun kautta.

Olipa kyse pienen tai suuren osakeyhtiön kirjanpidosta, aloittelevasta toiminimiyrittäjästä tai suuremmasta konsernista, hoidamme tilitoimistokumppaninasi kirjanpidon alusta loppuun tai tietyiltä osa-alueilta, joissa koet tarvitsevasi eniten apua. Uskomme yhdessä onnistumiseen, joka tarkoittaa yrityksellenne ennen kaikkea strategista kirjanpidon kumppanuutta.

Tutustu meihin tästä!

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.11.2023
Viitenumero
13679386
Yhteyshenkilö

Maria Kostenko

maria@poolia.fi

p. +358 20 7290 847