Helsinki

Kirjanpitäjä

Etsimme Satakerta Rödl & Partnerin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan tilitoimistoon KIRJANPITÄJÄÄ monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on vakinainen ja aloitus mahdollisimman pian.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi keskityt nimettyjen asiakkaittesi juoksevaan kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, veroilmoituksiin ja raportointiin sekä viranomaisyhteyksiin. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisesti. 

Toivomme sinulta

  • Parin vuoden kokemusta itsenäisestä kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Kokemusta Procountor-järjestelmästä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • Suomen ja englannin kielen suullisia ja kirjallisia taitoja
  • Muiden sähköisten järjestelmien ja Microsoft 365:n tuntemus ja työkokemus tilitoimistosta ovat eduksi. 

Arvostamme energistä asiakaspalveluasennetta ja yrittäjähenkisyyttä. Olet tarkka ja tunnollinen ja tuot ajatuksesi rohkeasti esille tiimissä. Henkilönä olet avoin ja mutkaton. Haluat kehittyä ja kehittää. Toimistomme panostaa henkilökunnan kehittämiseen.

Miksi töihin Satakerralle? 

Meillä Satakerrassa koetaan kunnia-asiaksi asiakkaiden auttaminen matkalla menestykseen. Haluamme varmistaa omalla toiminnallamme, että asiakkaat voivat keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Kerätyn asiakaspalautteen perusteella tässä tavoitteessa on myös onnistuttu hyvin. Tämä on mahdollista vain, kun aidot ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen.

Siksi meillä Satakerrassa on myös kunnia-asia tarjota työntekijälle hyvinvointia ja aktiivisuutta edistävä työympäristö. Meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi kattavalla työterveyshuollolla, sairauskuluvakuutuksilla ja liikunta- ja kulttuurieduilla, sekä hyvinvointirahalla. Kannustamme myös työntekijöitä ammatilliseen kehittymiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tutkintojen suorittamiseen.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta:

Kati Rahikka
kati@poolia.fi
020 7290 833

Sakari Tuomainen
sakari@poolia.fi
020 7290 846

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on vuonna 1987 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja tällä hetkellä meillä työskentelee 30 taloushallinnon ammattilaista kahdella eri paikkakunnalla; Helsingissä ja Kouvolassa. Vuodesta 2014 lähtien olemme ollut osa Rödl & Partner -konsernia, joka toimii noin 100 maassa. Yhdessä Rödl & Partner Asianajotoimiston kanssa, tarjoamme laajat ja kansainväliset asianajo-, verokonsultointi-, tilintarkastus ja taloushallinnon palvelut saman katon alta.

https://www.satakerta.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.04.2023
Viitenumero
11845394
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833