Helsinki

Kirjanpitäjä

Etsimme Satakerta Rödl & Partnerin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan tilitoimistoon KIRJANPITÄJÄÄ monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi keskityt nimettyjen asiakkaittesi juoksevaan kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, veroilmoituksiin ja raportointiin sekä viranomaisyhteyksiin. Seuraat, neuvot ja ohjaat asiakkaitasi aktiivisesti. 

Toivomme sinulta

  • Parin vuoden kokemusta itsenäisestä kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä.
  • Kokemusta Adminet tai Procountor -järjestelmästä.
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta.
  • Suomen ja englannin kielen suullisia ja kirjallisia taitoja.
  • Työkokemus tilitoimistosta on ehdottomasti etu, mutta ei välttämättömyys.

Arvostamme ennen kaikkea ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja yrittäjähenkisyyttä. Olet tarkka ja tunnollinen taloushallinnon ammattilainen, jonka puoleen asiakkaiden ja kollegoiden on aina mukava kääntyä. Arvostat myös jatkuvaa oppimista koska ammattitaitosi ylläpitäminen ja sen kehittäminen on sinulle tärkeätä.

Miksi töihin Satakerralle? 

Satakerrassa koetaan kunnia-asiaksi asiakkaiden auttaminen matkalla menestykseen. He haluavat varmistaa omalla toiminnallaan, että asiakkaat voivat keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Kerätyn asiakaspalautteen perusteella tässä tavoitteessa on myös onnistuttu hyvin. Tämä on mahdollista vain, kun aidot ammattilaiset pelaavat hyvin yhteen.

Siksi  Satakerrassa on myös kunnia-asia tarjota työntekijälle hyvinvointia ja aktiivisuutta edistävä työympäristö. Heillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi kattavalla työterveyshuollolla, sairauskuluvakuutuksilla ja liikunta- ja kulttuurieduilla sekä hyvinvointirahalla. Lisäksi työntekijöitä kannustetaan ammatilliseen kehittymiseen ja tarjotaan mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tutkintojen suorittamiseen.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja antaa Pooliassa Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838).

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on vuonna 1987 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja tällä hetkellä meillä työskentelee 30 taloushallinnon ammattilaista kahdella eri paikkakunnalla; Helsingissä ja Kouvolassa. Vuodesta 2014 lähtien olemme ollut osa Rödl & Partner -konsernia, joka toimii noin 100 maassa. Yhdessä Rödl & Partner Asianajotoimiston kanssa, tarjoamme laajat ja kansainväliset asianajo-, verokonsultointi-, tilintarkastus ja taloushallinnon palvelut saman katon alta.

https://www.satakerta.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.05.2024
Viitenumero
16628176
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837