Vantaa

Kirjanpitäjä

Haemme nyt asiakkaallemme Tilitoimisto Ahjoniemelle osaavaa kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tilitoimisto Ahjoniemi on pieni asiakkaistaan hyvin huolehtiva yritys, jossa on rento meininki ja hyvä yhteishenki. Työn toivottu aloitusaika on toukokuu 2024 alussa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen kirjanpito sekä mahdollisesti myös palkkojen laskeminen. Olet vastuussa omista asiakkaistasi, mutta et kuitenkaan jää työssäsi yksin, vaan caseja pohditaan myös yhdessä työporukan kanssa. Asiakaskunta koostuu suomalaisista pk-yrityksistä ja työaikaasi mahtuu myös heidän neuvomistaan sekä konsultointia taloushallintoon liittyvissä asioissa, joten asiakaspalvelutaidot ovat tärkeässä roolissa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mukavan tiimin tuen viihtyisissä tiloissa Vantaan Tikkurilassa. Yhteiset lounas- ja kahvihetket tauottavat työpäivän ja sinulla on mahdollisuus etätyöskentelyyn kerran viikossa. 

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (merkonomi/tradenomi) sekä vähintään muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, raportoinneista sekä verotukseen liittyvistä asioista. Aikaisempi tilitoimistokokemus ja palkanlaskentakokemus luetaan eduksi. Olet näppärä excelin käyttäjä ja sinulla on myös kokemusta sähköisistä kirjanpidon ohjelmista (mm. Procountor osaaminen on etu). 

Sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Olet ystävällinen ja yhteistyökyinen tiimin jäsen.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, niin kysymyksiisi vastaa Pooliassa Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

Tilitoimisto Ahjoniemi

Tilitoimisto Ahjoniemi Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima täyden palvelun tilitoimisto Vantaalla, Tikkurilassa. Toisen polven omistajayrittäjänä toimii Tia Ahjoniemi. Yrityksessä työskentelee 4 henkilöä.

Tilitoimistomme palvelee kotimaisia pk-yrityksiä kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa. Pyrimme räätälöimään palvelumme jokaiselle yritykselle sopivaksi. Jokainen asiakkaamme saa oman vastuukirjanpitäjän, jolloin asiakkaan ja kirjanpitäjän välinen asiointi helpottuu. Henkilöstön jatkuvan kouluttautumisen sekä kokemuksen tuoman ammattitaidon avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja monipuolisesti. Lue lisää täältä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.03.2024
Viitenumero
15972964
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837