Tuusula

Kokoonpanotyöntekijä / sähkömekaanikko

Tarjolla mielenkiintoinen tilaisuus monitaitoiselle kokoonpanotyöntekijälle/sähkömekaanikolle asiakkaamme Tuotetekno Oy:n palveluksessa Tuusulassa!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Sinä sähkömekaniikan osaaja, joka nautit työssä vaihtelevuudesta ja kaipaat uusia haasteita: tämä paikka voi olla sinua varten! Tehtävässä toimit nosto- ja siirtolaitteiden kokoonpanon, varaosien ja huollon parissa. Sähköteknisten ja mekaanisten kokoonpano- ja asennustöiden lisäksi teet varastotyötä, kuten tavaroiden vastaanottoa, purkamista, lähettämistä ja trukkikäsittelyä. Näiden tehtävien rinnalla työhösi kuuluu asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa asioimista puhelimitse ja sähköpostitse. Kiireellisten tilanteiden ilmetessä sinulta odotetaan joustavuutta ja paineensietokykyä. Olet työskentelytyyliltäsi huolellinen ja organisointitaitoinen. Saat tiimin vahvan tuen päästäksesi sisään tehtäviin ja ajan myötä työnkuvasi muuttuu itsenäisemmäksi.

Työn monipuolinen luonne ei lopu tähän, vaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myöhemmin mahdollisuus laajentaa työnkuvaa esimerkiksi myynnin puolelle. Etsimämme henkilö onkin etenemishaluinen tekijä, jolta löytyy intoa sekä motivaatiota sitoutua ja panostaa kehitykseensä tällä toimialalla!

Kyseessä on kokoaikainen arkipäivätyö, jossa työvuorot sijoittuvat klo 8:00-16:00 väliin. Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kanssa ja työsuhde on kuuden kuukauden määräaikaisuus meidän kauttamme. Tämän jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaallemme Tuotetekno Oy:lle.

Toivomme

että olet ehtinyt jo kartuttaa kokemusta sähkölaitteiden tai teollisuuspuolen huolto-, asennus- ja/tai kokoonpanotehtävistä, minkä lisäksi sähköalan ammattitutkinto nähdään vahvuutenasi. Voimassa olevat työturvallisuus-, sähköturvallisuus ja trukkikortit katsotaan eduksesi. Sujuvan suomen kielitaidon lisäksi toivomme hyvää englannin suullista sekä kirjallista kieliosaamista. Tarvitset myös hyvät vuorovaikutustaidot ja vähintään perustason IT-taidot.

Tarjoamme

parhaimmillaan pitkäaikaisen ja osaamistasi kehittävän työsuhteen, jossa etenemishaluiselle ja osaavalle tekijälle on yrityksen sisällä ovia auki myös tulevaisuutta ajatellen. Pääset toimimaan vakaalla alalla laajasti toimivassa ja luotettavassa yrityksessä, jossa kuitenkin toteutuu pienen organisaation yhteen hiileen puhaltamisen meininki ja joustavuus. Täällä työntekijät ovatkin tyypillisesti viihtyneet pitkään! Palkkaus on osaamisesi huomioiva.

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä osui osaamiseesi ja kiinnostuksesi kohteisiin, laitathan CV:tä ja hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta mieluiten pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana! Lisätietoja tehtävästä antaa minna.savikko@poolia.fi

Tuotetekno Oy

on vuonna 1991 perustettu nosto- ja siirtolaitteisiin erikoistunut yritys, joka toimii osana globaalia GIS-myyntiverkostoa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, maahantuo ja huoltaa pääasiassa ammattikäyttöisiä nosto- ja siirtolaitteita sekä toimittaa varaosia myymilleen tuotteille. Palveluihin kuuluu lisäksi erilaisia tarkastus-, modernisointi-, konsultointi- ja koulutuspalveluita. Lue lisää yrityksestä ja sen tuotteista täältä: https://tuotetekno.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
09.10.2023
Viitenumero
15498915
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852