Vantaa

Kunnossapitoasentaja

Etsimme itseohjautuvan työskentelytyylin omaavaa Kunnossapitoasentajaa asiakkaamme palvelukseen Vantaalle Pakkalaan!

Työnkuva 

Tässä loistava työmahdollisuus käsistään kätevälle kunnossapitoasentajalle, joka nauttii työssä monipuolisuudesta ja itsenäisestä vastuunottamisesta. Mikäli viihdyt paremmin päivästä toiseen saman tehtävän äärellä, tämä työ ei ole sinua varten!  

Tehtävässä työskentelet ruoantuotantolaitoksessa huolehtien erilaisten tuotanto- ja kiinteistölaitteiden kunnossapidosta ja talon tekniikasta. Käytännössä esimerkiksi huollat, korjaat ja asennat. Työskentelet yleensä normaalissa työtilassasi, mutta tarvittaessa myös siellä, missä päin laitosta osaamistasi tarvitaan: oli se sitten kuiva-ainevarasto tai vaikka kylmätila! Työnkuva on itsenäinen, mutta toimit kuitenkin osana tuotantolaitoksen hyvähenkistä työyhteisöä. Etsimme siis oma-aloitteista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa tekijää, jolla on sähköasentajan pätevyys. 

Työvuorot ovat porrastettuja ja ne sijoittuvat tyypillisesti arkipäiville noin klo 5:00-13:00, 7:30-15:30 ja 10:00-18:00. Vuorot vaihtuvat viikoittain ja niiden suhteen on hieman joustavuutta. Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

Toivomme 

sähköasentajan koulutustaustaa sekä aiempaa kokemusta kunnossapitotöistä. Erityisesti kokemus tuotantolaitteiden automaatiosta ja mekaanisesta kunnossapidosta katsotaan eduksi. Lisäksi olisi hyvä, jos sinulta löytyy sähkötyöturvallisuuskortti, hygieniapassi ja tulityökortti. On tärkeää, että omaat hyvää työilmapiiriä vahvistavan asenteen, turvallisuushakuisen työskentelytavan ja pärjäät sujuvasti suomen kielellä. 

Tarjoamme 

Vakituisen työsuhteen vakavaraisella työnantajalla ja kilpailukykyisellä palkkauksella. Pääset toimimaan viihtyisässä työympäristössä sekä monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa.   

Kiinnostuitko?  

Jätäthän hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant manager Viivi Chan: viivi@poolia.fi/puh. 0207290850.    

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
29.04.2024
Viitenumero
11938404
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850