Uusimaa

Kyberturva F.E.C -koulutus

Lähde kyberturvallisuuden etulinjaan! Kiristysohjelmahyökkäykset, hajautetut palvelunestohyökkäykset, haittaohjelmat, käyttäjien manipulointi, dataan kohdistuvat hyökkäykset, dis- ja misinformaatio – kaikkea tätä löytyy nykyaikaisten kyberrikollisten työkalupakeista. Tällaisen toiminnan estäminen on jatkuvaa kissa- ja hiirileikkiä; kun kyberhyökkääjien keinovalikoimasta onnistutaan karsimaan jotain, on heillä pian käytössään jotain uutta. Yrityksille ja muille työnantajaorganisaatioille tämä muodostaa vakavan uhan, jonka torjumiseen tarvitaan osaamista. Nyt voit päästä mukaan näiden uhkien torjuntaan ja edistää samalla omaa työllistymistäsi! 

Mikäli sinulla on esimerkiksi turvallisuus- tai ICT-alojen osaamista ja olet etsimässä seuraavaa työnantajaasi, kannattaa sinun harkita vakavasti Aalto EE:n Kyberturva F.E.C -ohjelmaan hakemista! Olet tervetullut hakemaan ohjelmaan myös, mikäli olet jonkun muun alan osaaja mutta katsot, että sinulla on motivaatiota ja valmiudet siirtyä kyberturvallisuuteen liittyvien työtehtävien pariin. Koulutusohjelmassamme saat kattavan kuvan kyberturvakentän nykytilanteesta, siihen vaikuttavasta olemassa olevasta ja tulevasta regulaatiosta (ohjelma rakentuu NIS2-direktiivin teemojen ympärille) sekä erilaisiin uhkatilanteisiin varautumisesta ja menettelytavoista turvapoikkeamien kohdalla.

Ohjelman aikana työskentelet tehtävissä, joissa voit hyödyntää sekä aiempaa osaamistasi ja koulutuksen hankkimiasi tietoja ja taitoja. Tavoitteena on, että sinusta tulee työskentelypaikassasi tärkeä, suorastaan välttämätön osa tiimiä ja työllistyt mahdollisimman nopeasti!

Hae siis heti mukaan te-toimiston sivujen kautta ja avaa ovi uusille uramahdollisuuksille!

Sisältö ja aikataulu

Koulutusohjelman toteutusajankohta on 22.5.–13.11.2024. Ohjelman kesto on 120 arkipäivää + 5 päivän loma 22.–26.7.2024, ja se jakautuu koulutuspäiviin ja työskentelyyn yhteistyöyrityksessä, painottuen jälkimmäiseen. Valtaosan koulutuksesta suoritat siis työskennellen yhteistyöpaikassasi asiantuntijatehtävissä. 

Kiinnostuitko?  

Koulutuksen tarkemmat tiedot ja hakulinkit löydät sivuiltamme: https://www.aaltoee.fi/ohjelmat/kyberturva-f.e.c

Koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta.

Hae koulutukseen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen sivujen kautta. Koulutuksen URAnumero on 720373.

Ohjelmaan kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä etsimme yritysyhteistyöpaikkoja jo hakuaikana. Huom! Hakuaika päättyy 26.4.2024

Koulutukseen hyväksymisen edellytyksenä on, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa ja sinulle on löydetty yhteistyöyrityspaikka koulutuksen alkaessa. Yhteistyöorganisaatiota etsitään kouluttajan tuella, mutta myös oma aktiivisuutesi on paikan etsimisessä tärkeää. Yhteistyöorganisaatiosi voi sijaita myös muualla kuin lähiopetuspaikkakunnalla.

Ota rohkeasti yhteyttä koulutusohjelman yhteyshenkilöön:

  • Kimmo Rissanen, Senior Relationship Manager, puh: +358 50 306 3706, email: kimmo.rissanen@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy:llä on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus rekrytointiin tähtäävien koulutusohjelmien toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa koulutuksen korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Ohjelmiin osallistujien sekä yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen. Poolia on Aalto EE:n strateginen yhteistyökumppani.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
03.04.2024
Viitenumero
16566362
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830