Uusimaa

Kylmälaiteasentaja Uudellemaalle

Asiakkaamme Bravida Finland Oy etsii kylmälaiteasentajaa liikkuvaan työhön Etelä-Suomen alueelle! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Olisitko sinä etsimämme kokenut kylmälaiteasennuksen ja -huollon taitaja? Tässä loistava työmahdollisuus, joka kannattaa katsoa läpi! Työssä toimit liike-, toimitila-, logistiikka- ja teollisuuskiinteistöjen kylmälaitteiden asennus- ja huoltotehtävissä. Tehtäviin sisältyy toimistojäähdytyksen sekä vedenjäähdyttimiin liittyvät asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävät.

Työ on sijainniltaan vaihtelevaa ja kohteet sijaitsevat erilaisissa liike-, toimitila-, logistiikka ja teollisuuskiinteistöissä. Saat työkäyttöön huoltoauton, mutta halutessasi voit liikkua myös omalla autolla. Työnkuvasi on itsenäinen, mutta päivän mittaan tapaat työkohteissa asiakkaita, jotka sinun tulisi osata kohdata asiakaspalveluhenkisesti. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, jossa työajat sijoittuvat pääasiassa arkeen, alkaen pienesti vaihdellen aikaisintaan klo 7:00 ja päättyen viimeistään klo 16:00.  

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaamme Bravida Finland Oy:n palvelukseen. 

Toivomme 

että sinulla on kylmälaiteasentajan perustutkinta tai muu vastaava koulutus. Voit olla myös vastavalmistunut tai oppisopimuksesta kiinnostunut.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen tekijä, ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti. Toivomme, että olet suorittanut myös SFS 6002 sähköturvallisuuskoulutuksen sekä kylmälaitteiden y3 pätevyyden. 

Tarjoamme 

säännöllisen ja vakaan työsuhteen kasvavassa yrityksessä ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa kehittymistäsi ja myöhemmin mahdollisia etenemistoiveitasi tuetaan. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työnkuva mukavan itsenäinen ja monipuolinen. Tässä työssä jaksamisestasi välitetään ja sitä tuetaan kattavin työsuhde-eduin, kuten laajalla työterveysvakuutuksella sekä lounas-, virike- ja hierontaedulla.  

Kiinnostuitko? 

Hieno homma, laitathan siis hakemusta tulemaan järjestelmäämme pikimmiten, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi 

Bravida Finland Oy 

on pohjoismaiden johtava sähkö-, lv- ja ilmanvaihtopalveluja ja urakointeja tarjoava yritys sekä tuhansien työntekijöiden työllistäjä. Yhtiön osaaminen ulottuu useisiin eri osa-alueisiin ja siten se kykenee tarjoamaan ratkaisuja asiakaskiinteistöjensä kaikkiin tarpeisiin niiden teknisten toimintojen osalta. Lue lisää yrityksestä täältä: https://www.bravida.fi/ 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
03.04.2023
Viitenumero
15476137
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850