Forssa

Laatuasiantuntija

Etsimme pakkausteknologia-alan asiakkaallemme Jospak Oy:lle Laatuasiantuntijaa vastaamaan laadun seurannasta ja kehittämisestä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sovitusti heti kun sopiva henkilö löytyy. Jospak Oy toimii Forssassa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä tehtävässä olet vastuussa Jospak Oy:n laadun valvonnasta ja varmistamisesta. Yhdessä sidosryhmien kanssa ylläpidät ja kehität Jospakin korkeaa laatutasoa. Luot erilaisia laadunvalvontamekanismeja ja huolehdit niiden toteutumisesta, sekä olet vastuussa kokonaisvaltaisen hygienian ylläpidosta ja kehittämisestä organisaatiossa. Jospak Oy:n asiakkaat toimivat pääosin elintarviketeollisuudessa, joten alan vaatimusten tunteminen on eduksi.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat: 

 • Laadunhallinnan kehittäminen, ylläpito, dokumentointi ja työohjeiden laatiminen.
 • Tuoteturvallisuuteen liittyvät asiat ja poikkeamat. 
 • Yhteistyö mm. asiakkaiden, viranomaisten ja laboratorioiden kanssa.
 • Asiakas- ja toimittajareklamaatiot. 
 • Mikrobiologiset tutkimukset.

Toivomme sinulta

 • Kokemusta vastaavanlaisista laadunvarmistuksen tehtävistä.
 • Kokemusta elintarviketeollisuudesta tai pakkausteollisuudesta.
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta.
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista. 
 • Kokemusta Microsoft Office ohjelmistoista.
 • Kokemusta elintarvike- tai pakkausteollisuuden standardeista ja auditoinneista.
 • Tarkkuutta ja hyviä ongelmanratkaisutaitoja.
 • Hyviä viestintätaitoja.

Mitä sinä saat?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vastuullisessa yrityksessä, joka panostaa uusiin innovaatioihin ja kestävään kehitykseen. Kehittyvässä yhtiössä on myös tarjolla erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia. Jospakilla on käytössään laajennetut työterveyspalvelut, puhelinetu, liikuntaetu. Työaika on joustava ja työtä tehdään hybridimallilla Jospakin Forssan toimitiloista. Palkkataso osaamisestasi ja taustastasi riippuen noin 3500-3800€/kk. Mikäli palkkatoiveesi ylittää määritellyn palkkatason, voit silti jättää hakemuksen ja perustella palkkatoiveesi meille. 

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta Poolian sivuilta. Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, niin kysymyksiisi vastaa Pooliassa Kati Rahikka (kati@poolia.fi / 020 7290 833). Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti, kun tehtävä on täytetty.

Jospak Oy

Jospak Oy on vuonna 2014 perustettu kasvuyritys, joka valmistaa ja kehittää patentoituja, kuitupohjaisia vuokapakkauksia sekä niiden valmistukseen tarvittavaa teknologiaa. Jospak®-vuoka yhdistää kartongin ja muovin parhaat ominaisuudet ja tarjoaa materiaalitehokkaan ratkaisun elintarviketeollisuudelle. Pakkausratkaisu on voittanut arvostetut ScanStar 2018 ja WorldStar 2019 -palkinnot. Jospak Oy:lle on myönnetty kansainvälinen BRC- ja FSC CoC-sertifikaatit.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Forssa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
31.07.2023
Viitenumero
13369604
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833