Helsinki

Lead Developer

Haemme finanssialan asiakkaallemme Alexandrialle Lead Developeria vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan Alexandrian verkkopalveluista ja niiden kehittämisestä. Pääset vaikuttamaan verkkopalveluiden tekniseen arkkitehtuuriin sekä rakentamaan ja kehittämään hankkeita, jotka positiivisesti vaikuttavat asiakaskokemukseen. Verkkopalvelut on rakennettu uudelle teknologialle muutama vuosi sitten ja nyt olemassa olevaa pohjaa ollaan laajentamassa uusilla ominaisuuksilla. Näin ollen pääset alusta asti vastaamaan ja vaikuttamaan näiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Pääset tekemään yhteistyötä useiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Lead Developerin tehtävässä yhdistyy vastuu ja vapaus ja pääset halutessasi myös muokkaamaan työnkuvaa ja työtapoja haluamaasi suuntaan.

Mitä toivomme sinulta

Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että sinulla on noin 5 vuotta käytännön kokemusta sovelluskehityksestä. Alexandrian käyttämiin teknologioihin kuuluu mm. React, Node.js, Scala ja GCP, joten toivomme sinulta hyvää teknistä osaamista käytössä olevista teknologioista. Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen kehittää omaa toimintaa ja aiempaa kokemusta sovelluskehitystiimin vetämisestä. Tehtävä edellyttää hyviä viestintätaitoja ja sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Alexandrialla arvostetaan myös itseohjautuvuutta, tavoitteellista asennetta ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Mitä tarjoamme 

Alexandria tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen tarinaa seuraavalle tasolle. Yritys on kasvuvaiheessa ja mahdollisuuksia löytyy halukkuuden mukaan niin kehityksen kuin isompienkin projektien parissa.

Työyhteisö on mukava ja motivoituneet työkaverisi tuovat varmasti iloa työpäiviisi. Yrityskulttuuri on tärkeä ja Alexandrian yksi strategian painopisteistä onkin, että henkilöstö voi hyvin ja viihtyy. Yrityksen arvoihin kuuluu auttaminen, kannustaminen ja välittäminen, jotka näkyvät päivittäisessä toiminnassa.

Alexandrian päätoimisto sijaitsee Helsingin Eteläesplanadilla. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti toimistolla tai etänä.   

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Jos kiinnostuit, niin voit hakea tehtävään CV:n/LinkedIn profiilin kera. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pikimmiten. Poolia toimii Alexandrian rekrytointikumppanina, joten lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Neea Turuseen (neea@poolia.fi & 020 7290 843).

Alexandria Pankkiiriliike Oy 

Vuonna 1996 perustettu Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä ja pörssinoteerattu First North -listalle. Tehtävämme on auttaa suomalaisia kasvattamaan varallisuuttaan ja elämään rikkaampaa elämää. Palveluksessamme on lähes 250 sijoitusalan ammattilaista 30 paikkakunnalla palvellen yli 35 000 asiakasta. Alexandria -konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 47,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 11,6 miljoonaa euroa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.08.2023
Viitenumero
11725175
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843