Pohjois-Pohjanmaa

Liikenneasematyöntekijä, yötyö

Yökukkujat hei! Täällä olisi sinulle täydellinen työpaikka. Haemme Shell HelmiSimpukkaan Kalajoelle ahkeraa LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ YÖVUOROIHIN.         
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Meillä saat tehdä monipuolista asiakaspalvelutyötä kassan molemmin puolin. Pääset ruokkimaan nälkäisiä matkalaisia itse tekemilläsi vitriini- ja ruoka-annoksilla, opit Veikkauksen ja Toton ihmeellistä (ja helppoa) maailmaa ja pääset tekemään ratkaisukeskeistä myyntiä asiakasta ajatellen. Näiden tehtävien lisäksi päivään kuuluu myös yleisestä siisteydestä huolehtimista, kuorman purkua ja hyllyjen täyttöä. Yöt eivät ole samanlaisia ja työ on monipuolista ja palkitsevaa.

(T)yössä loistaa reipas, monipuolinen, stressinsietokykyinen, asiakaspalvelualtis ja heittäytyvä työntekijä. Etkö ole varma, että sinulla on nämä kaikki ominaisuudet? Ei hätää, tämän työn kautta pääset kehittämään itseäsi ja hiomaan osaamistasi.

Odotamme

Odotamme sinulta huolellisuutta ja kiinnostusta työtä kohtaan. Hyvillä tiimityöskentelytaidoilla saatte työporukalla luotua onnistuneen asiakaskokemuksen vuorokauden ajasta riippumatta. Odotamme täysi-ikäisyyttä.

Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Älä kuitenkaan jätä hakemusta täyttämättä, jos sellaista ei löydy, sillä kaikki on opeteltavissa. Pääasia on, että sinulta löytyy intoa, halua oppia ja olla asiakaspalvelussa. Hygieniapassi on toivottava, mutta senkin pystyt suorittamaan työn lomassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aluksi 9 kk määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa ja mielenkiintoisen työn asiakasrajapinnassa. Tässä myös hyvä mahdollisuus saada jalka oven väliin jatkoa ajatellen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Työ on yötyötä maanantaista sunnuntaihin 75-90 h/3 vk. Lisäksi saat hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Huomioithan, että liikenneasema on auki 24/7.

Hakijalta toivomme valmiutta sitoutua pidemmäksi aikaa. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi. 

                                                          

                                                                                               

Sijainti
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
24.05.2023
Viitenumero
16878989
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856