Uusimaa

LVI-asentaja

Etsimme asiakkaallemme LVIS-Kauppila Oy:lle osaavaa LVI-asentajaa Länsi-Uudenmaan alueelle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset tekemään uudisrakennus- ja saneerauskohteiden pariin putkiasennuksia sekä LVI-huoltotöitä. Töitä tehdään pääosin itsenäisesti, mutta isommissa kohteissa myös parin kanssa. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Länsi-Uudenmaan alueella, mutta töitä saattaa olla välillä myös Helsingin puolella. Kyseessä on kokoaikainen arkipäivätyö.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen sekä hyvät sosiaaliset taidot omaava tekijä, jolle on jo karttunut kokemusta alalta ja, joka pystyy tilanteen vaatiessa myös joustamaan. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin sekä ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaamme LVIS-Kauppila Oy:n palvelukseen.

Odotamme

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Tarkkaa sekä itsenäistä työotetta
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • B-ajokorttia

Tarjoamme

  • Vähintään LVI-toimialan TES:n mukaisen palkkauksen
  • Mukavat työkaverit sekä viihtyisän työpaikan
  • Oman huoltoauton

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna@poolia.fi/ puh. 020 7290 852.

LVIS-Kauppila

on vuonna 1990 perustettu Inkoolainen LVIS-asennusliike. Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisista putki- ja sähkötöistä sekä ilmastointi- ja lämpöurakoista. Toimeksiannot hoidetaan asiakaslähtöisellä ja huolellisella otteella. Lue lisää: https://lvis-kauppila.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
08.01.2024
Viitenumero
18298089
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852