Etelä-Pohjanmaa

Metallityöntekijä

Hei, oletko ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, joka etsii käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista? Hienoa, nimittäin haemme asiakasyrityksillemme Seinäjoen alueelle METALLITYÖNTEKIJÖITÄ. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset metallityöntekijän tehtävät. Tehtävät tarkentuvat osaamisen ja kiinnostuksen myötä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe.

Odotamme

Odotamme sinulta motivaatiota, halua ja intoa oppia uutta. Metallialan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus vastaavista tai tuotannon töistä katsotaan eduksi. Olet tunnollinen, ahkera ja haluat kehittyä alan osaajaksi. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön antaen kuitenkin arvoa myös tiimityölle. Arvostamme myös luotettavuutta ja sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen aluksi 6 kuukauden määräaikaisen työn, viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan. Tässä työssä on todella hyvä mahdollisuus saada jalka oven väliin jatkoa ajatellen.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.  

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.                  

Sijainti
Etelä-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
31.05.2023
Viitenumero
16951426
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856