Kauhajoki, Jyväskylä, Tampere

Metsäasiantuntija

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisuutta? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Haemme asiakkaallemme Laanialle kolmea metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Haemme kolmea metsäasiantuntijaa puunhankinnallisiin tehtäviin, 1 Kauhajoen alueelle, 1 Jyväskylän eteläosan alueella ja 1 Tampereen eteläosan alueelle. Työsi sisältää sekä toimistotyötä, jota voi tehdä pääosin etänä, että matkatyötä omalla toimialueellasi. Tapaat asiakaskäynneilläsi maastossa metsänomistajia ja muita yhteistyötahoja. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidossa teet yhteistyötä Laanian muiden toimihenkilöiden kanssa. 

Liikut mielelläsi metsässä. Koet, että sinulla on asioihin ratkaisukeskeinen, sujuva asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Keskustelet mielelläsi oma-aloitteisesti asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa. 

Mitä toivomme sinulta

 • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa.
 • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivisista tehtävistä. 
 • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. 
 • Sanavalmiutta ja sosiaalista asennetta. 
 • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen bioenergiasta, metsänhoidosta ja metsätaloudesta. 
 • B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen ja kartoitat vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Toimit jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs ja itseohjautuva. 

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.
 • Monipuolisen tehtävän ja vastuun omasta puunhankinta-alueesta. 
 • Kilpailukykyiset työsuhteen edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.
 • Hyvät työterveyspalvelut.
 • Nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön. 

Heräsikö mielenkiintosi?

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 22.9.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa roolista saat ottamalla yhteyttä alueen esihenkilöön Laanialla – Jarkko Suokas (jarkko.suokas@laania.fi & 050 385 7003).

Poolia toimii Laanian rekrytointikumppanina. Mikäli kysymyksesi liittyy hakuprosessiin, voit olla yhteydessä Poolian rekrytointikonsultteihin Elina Leskinen (elina@poolia.fi & 020 7290 835) ja Tarja Laakso (tarja@poolia.fi & 020 7290 837). 

Laania Oy

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö. Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Kauhajoki, Jyväskylä, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
28.08.2023
Viitenumero
13979194
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835