Jyväskylä

Muuttotyöntekijä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme MUUTTOMIEHIÄ Jyväskylään.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työtehtävät sisältävät erinäisiä kantotehtäviä erilaisten muuttojen yhteydessä. Työt alkavat toukokuussa ja kestävät 2-4 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat arkisin 8-17 välille.

Odotamme

– Hyvää fyysistä kuntoa
– Oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Työturvakortti sekä työkengät katsotaan eduksi

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostus heräsi, lähetä hakemuksesi rekisteröimällä CV:si. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä jo hakuaikana ja kutsumme paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

 

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
15.04.2024
Viitenumero
19706434
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854