Nurmijärvi

Myyjä kodintekniikan pariin

Etsimme nyt asiakkaallemme Klaukkalan Pörssi Oy:lle myyjää elektroniikan ja kodintekniikan pariin Klaukkalaan Nurmijärvelle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävän kuvaus

Myyjän tehtävässä pääset tekemään sekä asiakaspalvelu- että myyntityötä. Kehittyessäsi työssä on vastuuta mahdollista saada lisää. Kiinnostus teknisiin tuotteisiin ja halu oppia jatkuvasti uutta on tässä tehtävässä oleellista. Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta sosiaaliset taidot omaavaa mynnin ammattilaista. Tehtävässä parhaiten suoriutuu henkilö, joka on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja valmis heittäytymään.

Odotamme hakijalta kokemusta myynnin parissa työskentelystä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkka määräytyy osaamisen mukaan. Työ on päivätyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 9–19 välille. Työsuhde voi olla joko osa-aikainen tai kokoaikainen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyy suoraan asiakkaalle.

Kiinnostuitko? 

Kerro meille osaamisestasi jättämällä hakemuksesi järjestelmän kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@poolia.fi / puh. 020 7290 852.

Klaukkalan Pörssi Oy

on yli 40-vuotias, 100% suomalainen, maineikas ja vakavarainen perheyritys, joka keskittyy elektroniikan ja kodintekniikan vähittäiskauppaan. Liike on yksi alkuperäisistä Musta Pörssi kaupoista ja on toiminut ennen nykyistä Musta Pörssi nimellä 30 vuotta. Euronics on Euroopan suurin kodintekniikan ryhmä ja toimii 35 maassa. Yli 8.500 myymälää tavoittaa noin 600 miljoonaa asiakasta Euroopassa.

Sijainti
Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.07.2023
Viitenumero
13121551
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852