Helsinki

Myyntikoordinaattori

Merima Oy vahvistaa myyntitiimiään ja etsimme nyt heille aktiivista ja oma-aloitteista Myyntikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Heikinlaaksoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Myyntikoordinaattorina vastaat myyntiprosessin sujuvuudesta ja tehokkuudesta yrityksen sisällä. Tämä pitää sisällään tarjousten valmistelun ja laadinnan sekä sopimusaineiston hallinnoinnin ja projektiaineiston valmistelun myynniltä projektille, myyntitapahtumien suunnittelun ja järjestämisen sekä asiakastapaamisten koordinoinnin. Lisäksi vastaat asiakas- ja kilpailijatiedon hankinnasta, analysoinnista ja raportoinnista sekä osallistut tarvittaessa myyntiin liittyviin tapahtumiin ja sidosryhmäkokouksiin. Tärkeä osa roolia on myös viestinnän ylläpitäminen sisäisesti myyntitiimin ja organisaation välillä varmistaen, että tarvittava tieto kulkee sujuvasti ja oikea-aikaisesti. Lisäksi vastaat myynnin viestintämateriaalista, mm. yritysesittelyjen ja dokumenttipohjien kehittäminen ja ylläpitäminen.

Edellytykset

Odotamme sinulta:

  • Kykyä kerätä, analysoida ja raportoida tietoa asiakkaista, kilpailijoista ja markkinasta.
  • Halua tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaille ja vastata heidän tarpeisiinsa tehokkaasti.
  • Kykyä työskennellä tehokkaasti aikataulupaineiden alla sekä priorisoida tehtäviä tarpeen mukaan.
  • Kykyä suunnitella ja hallinnoida myyntitapahtumia, asiakastapaamisia ja muita toimintoja tehokkaasti.
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kommunikoida selkeästi ja tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa.
  • Kykyä työskennellä tiimissä ja koordinoida eri sidosryhmien välistä yhteistyötä.
  • Taitoa käyttää erilaisia tietojärjestelmiä ja tietokantoja, kuten CRM-järjestelmiä ja Exceliä.
  • Kykyä valmistella myyntimateriaalia ja tarjousliitteitä houkuttelevaan muotoon sekä esittää sitä ammattimaisesti.

Ennen kaikkea etsimme myyntitiimiimme proaktiivista ja toimeen tarttuvaa vahvistusta, jolla on halu ja kyky kehittyä yrityksen mukana monipuolisissa myynnin tehtävissä.

Työkielinä on suomi ja englanti. Toimipiste sijaitsee Helsingin Heikinlaaksossa, mutta osittainen etätyö on myös mahdollista perehtymisjakson jälkeen. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Edut

Merima Oy tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen roolin lisäksi mukavan tiimin tuen sekä hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä meille pikaisesti ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

Merima Oy

Merima Oy on vuonna 1987 perustettu kansainvälisesti toimiva, merkittävä laivasisustusrakentamisen kokonaistoimittaja. Asiakkaitamme ovat telakat ja varustamot eri puolilla maailmaa. Projektit muodostavat liiketoimintamme ytimen, jota tukee vaativiin yksilöllisiin sisustusratkaisuihin keskittyvä oma tuotantoyksikkömme. Meriman palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin sata laivanrakennuksen ammattilaista. Pääkonttori sekä tehdas sijaitsevat Helsingin Heikinlaaksossa. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.merima.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.03.2024
Viitenumero
16341218
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837