Uniflex on nyt Poolia

Poolia ja Uniflex yhdistyivät Suomen toimintojen osalta vuonna 2018. Nyt yhdistyminen viedään loppuun myös brändien osalta. Jatkossa tunnet Uniflexin nimellä Poolia.

Muutoksen merkitys työnhakijalle

Työnhaku siirtyy nyt kokonaan Poolia.fi verkkosivustolle. Työnhakijoillemme brändimuutos näkyy mm. työnhakulomakkeella, joka eroaa hieman perinteisestä Poolian hakulomakkeesta. Tulevaisuudessa työnhakulomakekin yhtenäistetään. Vaikka työnhaku tapahtuu saman brändin alla, kaikki henkilödata säilyy toistaiseksi nykyisessä järjestelmässä.

Voit aina tuntea olosi turvalliseksi hakiessasi töitä kauttamme ja luonnollisesti noudatamme tämän muutosprosessinkin aikana GDPR- ja tietosuojalakia ja muita kulloinkin voimassaolevia lakeja, asetuksia, määräyksiä ja viranomaisohjeita, jotka koskevat henkilötiedon käsittelyä.

Tämän ylimenokauden osalta voi joillekin muutos aiheuttaa hämmennystä ja isossa projektissa voi kestää hetken, jotta kaikki toimii toivotusti. Kiitämme kärsivällisyydestäsi!

Meihin saat yhteyden tutuilta yhteyshenkilöiltäsi sekä osoitteesta works@poolia.fi tai puhelinnumerosta 020 7290 830.

Muutoksen merkitys yritysasiakkaille

Uudistuksen myötä tulemme näkymään entistä vahvempana ja monipuolisempana toimijana henkilöstövuokraus- ja rekrytointialalla toimialavalikoimamme laajentuessa entistä enemmän toimihenkilöpuolelle.

Meihin saat yhteyden tutuilta yhteyshenkilöiltäsi sekä osoitteesta works@poolia.fi tai puhelinnumerosta 020 7290 830.

Uudistuksen taustaa

Pörssiyritykset Poolia ja Uniflex yhdistyivät vuonna 2018 ja yritysten yhdistämistä on nyt viety eteenpäin. Uniflexin nimi on vaihtunut Pooliaksi, mikä tarkoittaa, että tulemme toimimaan saman katon ja brändin alla.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.