Helsinki

Ostoreskontranhoitaja

Asiakkaamme Inlook-konserni hakee nyt kauttamme ostoreskontranhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Helsingin Herttoniemeen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työtehtäviisi ostoreskontranhoitajana kuuluu muun muassa ostolaskujen käsittely, laskujen kohdistaminen, tiliöinnit, kirjanpidon täsmäytykset, maksatukset ja intrastat-ilmoitukset. Ylläpidät myös toimittajarekisteriä ja huolehdit sen ajantasaisuudesta. Inlookilla laskuja tulee paljon ja toimittajia on runsaasti, joten tehtävässä vaaditaan hyviä kokonaisuuksien hallintataitoja. Pääset tekemään vaativaakin selvitystyötä hyvinkin itsenäisesti, omien taitojesi mukaan. Tässä roolissa liiketoiminnan ja kirjanpidon ymmärtäminen on erityisen tärkeää. Ostoreskontra käsittää neljä eri konsernin kotimaista yritystä.

 

Odotamme sinulta

Sopivaa koulutustaustaa sekä kokemusta ostoreskontranhoidosta. Kärsivällisyys on valttia koska liikkuvia osia on paljon ja tieto ei aina ole valmiina.
Voit vastaavasti olla myös esimerkiksi vastavalmistunut ja innokas oppimaan uutta! Arvostamme erityisesti oma-aloitteellisuutta ja aktiivista otetta työssäsi kokemiesi haasteiden ratkaisemiseksi.

Edut

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Inlookin vahvaa kasvutarinaa. Työskentelet sisärakentamisen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingissä, Herttoniemen teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Useita vuosikymmeniä kestävät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Haluamme pitää ihmisistä huolta – siksi isoissa päätöksissä henkilöstö huomioidaan ja henkilöstöetuja kehitetään. Sen lisäksi, että olemme varma palkanmaksaja ja vakavarainen konserni, tarjoamme henkilökunnallemme yhä enenevissä määrin muun muassa työhyvinvointia tukevia tapahtumia.

Kiinnostuitko?

Kysymyksiisi vastaa Poolialta: Kati Rahikka, kati@poolia.fi tai 020 7290 833

Inlook

Inlook -konserni on vuonna 1967 perustettu merkittävin suomalainen sisärakentamiseen keskittynyt palvelukonserni. Yritys toteuttaa korkealaatuisia, toimivia ja vaikuttavia sisätiloja yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muiden rakentajien kanssa. Inlook-konsernin päätoimialoja ovat sisäkattojen ja -seinien urakointi, niihin liittyvien tuotteiden markkinointi sekä kokonaisvaltainen sisärakentaminen.

siirry yrityksen kotisivuille

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.05.2023
Viitenumero
12654264
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833