Vantaa

Pääkirjanpitäjä

Etsimme tunnetulle sekä arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ vähintään syksylle 2023 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työpaikka sijaitsee Vantaalla. Tehtävää on mahdollisuus hoitaa osittain myös etänä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet työskentelemään kuuden hengen pääkirjanpitotiimissä ja hoidat mm. kk-kirjanpidon, alv-ilmoitukset ja raportoinnit. 

Edellytykset

Toivomme sinulta  tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, vähintään muutamien vuosien kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä tilinpäätöksineen sekä SAP:n tai muun vastaavan ERP:n käyttökokemusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti myös englanniksi, ruotsin kielen taidon luemme isoksi eduksi.

Arvostamme oma-aloitteista, tarkkaa, energistä ja ongelmanratkaisutaitoista työskentelytyyliä. Olet positiivinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen tiimin jäsen.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso, 020 7290 837 / tarja@poolia.fi.

Poolia 

A world where people matter 
– powered by tech

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!

LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
18.01.2023
Viitenumero
10679808
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837