Vantaa

Pääkirjanpitäjä

Etsimme tunnetulle sekä arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme osaavaa PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ noin 31.3.2025 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Etsimme sinua kokenut ja tilinpäätöstaitoinen pääkirjanpitäjä, joka pystyisit perehdytyksen jälkeen ottamaan nopeastikin haltuun asiakasyrityksemme yhtiön/yhtiöiden pääkirjanpidon ja kuukausiraportoinnin tehtävät.

Tehtävää on mahdollista hoitaa myös osittain etänä.

Edellytykset

Toivomme sinulta  tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, kokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä tilinpäätöksineen sekä SAP:n tai muun vastaavan ERP:n käyttökokemusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti myös englanniksi, ruotsin kielen taidon luemme eduksi. Asiakasyrityksellämme on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa, joten mm. palaverien kieli on englanti.

Arvostamme oma-aloitteista, tarkkaa, energistä ja ongelmanratkaisutaitoista työskentelytyyliä. Olet positiivinen, yhteistyökykyinen ja asiakaspalvelutaitoinen tiimin jäsen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Janette Andersson 14.5.2024 alkaen, puh. 020 7290 839 / janette@poolia.fi.

Lähetä meille pikaisesti ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Ja huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse GDPR-syistä. 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!

LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
07.05.2024
Viitenumero
16889520
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839