Helsinki

Päätelaiteasiantuntija

Asiakkaamme CGI on alallaan tunnettu IT-palveluntarjoaja, jonka Workplace Management- tiimi hakee uutta kollegaa! Oletko sinä seuraava Päätelaiteasiantuntija kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen?
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Noin 20 asiantuntijan tiimissämme vastaamme asiakkaiden päätelaiteympäristöjen hallinta-, ylläpito- ja muutostehtävistä sekä ympäristöihin liittyvien palveluiden kehittämisestä. Päätelaiteasiantuntijana huolehdit päätelaiteympäristöjen vakiointitehtävistä, konfiguraation hallinnasta sekä sovellusten ja tietoturvapäivitysten hallinnasta eri asiakasympäristöjen osalta. Päätelaitteiden tuotteistaminen, sovellusten paketointi, sovellusten jakelu sekä päätelaitteiden hallinta Microsoft Configuration Managerin ja Microsoft Intunen avulla ovat esimerkkejä päivittäisistä tehtävistäsi.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää mahdollisimman kattavaa ymmärrystä päätelaiteympäristökokonaisuuksista sekä Microsoft- käyttöjärjestelmien parista. Sinulla on kokemusta päätelaitteiden asiakaskohtaisesta tuotteistamisesta, vakiointitehtävistä sekä sovelluspaketoinnin parissa työskentelystä. Olet valmis toimimaan asiantuntijana eri päätelaiteympäristöissä ja sinulla on ymmärrystä niistä kokonaisuutena sekä niihin liittyvistä teknologioista.

Sinulla on kokemusta seuraavista työkaluista ja teknologioista:

 • Windows 10/11, Android ja/tai iOs/MacOS-käyttöjärjestelmät
 • M365-teknologiat
  • Cloud Management Gateway
  • Windows Update for Business
  • Windows Hello for Business
  • Autopilot & Pre-Provisioning

Eduksi katsomme, jos tunnet seuraavia työkaluja/teknologioita:

 • Virtualisointiratkaisut kuten Azure Virtual Desktop, Hyper-V, VMware, Virtualbox
 • Virtualisointiratkaisun käyttämien levykuvien (image) luonti ja hallinta (esim. Azure Image Builder), profiilien ja sovellusten hallinta (esim. FsLogix, MSIX, App-V)
 • Windows Server käyttöjärjestelmät
 • PowerShell
 • Microsoft SQL Server
 • Defender ja Bitlocker
 • Log Analytics workspace

Lisäksi sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tartut oma-aloitteisesti haasteisiin, olet kiinnostunut oppimaan uutta ja seuraamaan työhösi liittyvän tekniikan kehittymistä. Omaat erinomaiset kommunikaatio- ja dokumentointitaidot suomen ja englannin kielellä. Eduksesi katsotaan myös ymmärrys ITIL-prosessien mukaisesta palvelumallista ja ITSM -työnohjausjärjestelmien tehokkaasta hyödyntämisestä.

Lisätietoja

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin voit hakea tehtävään CV:n/LinkedIn-profiilin ja hakemuksen kera. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin: Maria Kostenko (maria@poolia.fi tai 020 7290 847) ja Juho Honkanen (juho@poolia.fi tai 020 7290 848). 

CGI Suomi Oy

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.09.2023
Viitenumero
14235791
Yhteyshenkilö

Maria Kostenko

maria@poolia.fi

p. +358 20 7290 847