Uusimaa

Pakkaaja Porlammin Meijerille

Haemme asiakkaallemme Porlammin Meijerille pakkaajia Porlammille! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Toiminnan kasvaessa etsimme työntekijöitä nykyisen tiimin avuksi juustojen pakkaamiseen. Positiivinen asenne ja reipas työote auttavat tehtävässä pitkälle. Aiempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työhön opastetaan ja perehdytetään työsuhteen alussa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamuvuoro sijoittuu 6.00 – 15.00 välille ja iltavuoro 15.00 – 22.45 välille. Viikkotunteja on tarjolla joustavasti 20-40h/vko, tilanteesi mukaan. Meijerin kautta on myös mahdollista vuokrata asunto Porlammilta.

Työsuhde on määräaikainen Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta. Töitä on tarjolla ainakin kesän ajaksi, mutta jatko tämän jälkeen on mahdollinen.

Odotamme

– valmiutta fyysisesti raskaaseen työhön
– oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työpaikka ei sijaitse lähellä julkisen liikenteen reittejä
– hygieniapassi katsotaan eduksi

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätäthän CV:si järjestelmäämme mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@poolia.fi / puh. 020 7290 852.

Porlammin meijeri

on maidontuottajiensa omistama itsenäinen yritys, joka on tänä päivänä yksi vanhimmista toiminnassa olevista juustoloista Etelä-Suomessa. Pienenä, itsenäisenä juustolana he panostavat hyvän maun ohella asiakkaisiin. He ovat tunnettuja toimitusvarmuudestaan ja ensiluokkaisesta laadustaan. Porlammin juustolan juustot valmistetaan yli satavuotiaalla osaamisella, sillä hyvällä maulla. Lue lisää yrityksestä ja sen tuotteista täältä: https://www.porlammin.fi/

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
24.04.2023
Viitenumero
16350409
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850