Espoo

Palvelumyyjä B2B

Haemme nyt markkinajohtaja-asiakkaallemme Audico Systems Oy:lle tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä palvelumyyjää Espoon Olarinluomaan. Tarjolla on vakituinen työtehtävä alan edelläkävijäyrityksessä, jossa ollaan aidosti ylpeitä siitä, mitä siellä tehdään ja etenkin, miten asiat tehdään. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinut otetaan ilolla vastaan ja jossa kokeneet työkaverit auttavat sinua pääsemään vauhtiin. Olisiko tässä seuraava askel urallasi?
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Palvelumyyjän vastuulla on myydä ja markkinoida asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivia audiovisuaalisia ratkaisuja sekä näihin liittyviä palveluita. Tehtävässäsi vastaat palveluliiketoiminnan myynnistä, joka edellyttää ratkaisukeskeistä lähestymistapaa. Toimit osana myyntitiimiä, joten olet työskentelyotteiltasi tiimihenkinen mutta pystyt suorittamaan työtäsi myös itsenäisesti, sillä myyntiprosessin alkuvaihe alkaa sinusta ja sinun aktiivisuudestasi – muiden tuella. 

Palvelumyyjänä olet vastuussa palvelumyynnistä, jossa myyntisykli vaihtelee yhdestä kuukaudesta vuoteen. Tehtäväsi on monipuolinen, vastuullinen ja kattaa palvelumyynnin kaikki osa-alueet aina uusasiakashankinnasta asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen, sekä uusien projektien tarjouslaskentaan. Asiakastarpeet elävät ja muuttuvat matkan varrella, joten edellytämme aktiivista mukanaoloa ja kiinnostusta AV-toimialaa kohtaan. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. AMK)
  • Kokemusta B2B myynnistä vaativan palvelu/ratkaisumyynnin parista
  • Kiinnostusta AV- sekä kommunikointiteknologioihin 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista (ruotsin kielen osaaminen on etu)
  • Analyyttista ja ratkaisukeskeistä otetta
  • Ajokorttia ja omaa autoa, sillä työ edellyttää liikkumista Suomessa

Ennen kaikkea arvostamme aitoa kiinnostusta asiakkaidesi liiketoimintaa ja heille soveltuvia kokonaisuuksia kohtaan, osaat löytää heille parhaat ratkaisut ja tunnet sitä kautta vahvaa motivaatiota ja intohimoa työtäsi kohtaan. Nautit asiakastapaamisista niin puhelimitse kuin kasvokkainkin, etkä kavahda ongelmallisempiakaan tilanteita. Haluat saavuttaa tuloksia ja kehittyä työssäsi. 

Tarjoamme sinulle

Audico Systems on joustava, matalan hierarkian yritys, jossa matka hyvästä ideasta toteutukseen on lyhyt. Vahva tiimihenki on toiminnan keskiössä ja kukin tiimissä tuo luovuuttaan, energiaa ja huippuosaamista jokaiseen tilanteeseen. Toimintaa ohjaa neljä ydinarvoa, jotka ovat rehellisyys, rohkeus, vastuullisuus ja välittäminen.

Tarjoamme sinulle nyt monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena, ja työskennellä erilaisten asiakkaiden ja projektien parissa. Tehtävässäsi sinulla on paljon vapautta ja muun myyntitiimin tuki- ja sparrausapu. Olet osa yhtenäistä tiimiä ja työpanostasi arvostetaan.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Espoon toimistolta käsi mutta pitää sisällään matkustusta asiakkaiden luo, jotka ovat pääosin pääkaupunkiseudulla, toisinaan kauempana. 

Kerromme haastattelussa lisää palkkamallista sekä työsuhde-eduista. 

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si ja huomaathan, että hakuprosessi on jo käynnissä ja hakuilmoitus suljetaan sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea! Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae -painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Janette Andersson (janette@poolia.fi / 020 7290 839) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838). 

Audico Systems Oy

Audico Systems Oy on vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen ja palvelujen toteuttaja, sekä laadukkaiden esitysteknisten, valo-, ääni-, mekaniikka- ja AV-tuotteiden toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen vaativiin tarpeisiin. Audicon tärkeimpiä kohteita ovat auditoriot ja neuvottelutilat, hotellit ravintolat, kauppakeskukset, liike- ja näyttelytilat, teatterit, koulut, kirkot sekä erilaiset liikunta- ja tapahtumatilat sekä risteilyalukset. 

Pitkä kokemus, vakaa omistuspohja, vahva osaaminen ja jatkuva panostaminen tuote- ja palvelukehitykseen ovat menestyksemme eväitä tulevaisuudessakin. Audico Systems Oy:n liikevaihto on 17 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on kasvanut yli 50:een. Koko Audico konsernin liikevaihto on n. 40 milj. euroa ja henkilökunnan määrä on kasvanut yli 120:een. Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa, lisäksi toimipisteitä on Turussa, Tampereella ja Tukholmassa. 

https://www.audicosystems.com/fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
10.06.2024
Viitenumero
17242457
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838