12.10.2021

Poolia syöpää vastaan!

Lokakuussa kampanjoimme syöpää vastaan!

Me Pooliassa haluamme omalta osaltamme olla tukemassa Syöpäsäätiön tärkeää työtä. Lahjoitamme jokaisesta lokakuun aikana tehdystä rekrytointitilauksesta 100 € Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Autat meitä lahjoituskampanjassa, kun teet tilauksen rekrytointipalveluistamme lokakuun 2021 aikana.

Haluatko auttaa ja tulla mukaan kampanjaan? Soita Pooliaan!

Mikäli teillä on henkilöstötarpeita ja haluat mukaan tekemään hyvää, lähetä meille tarjouspyyntö oheisesta linkistä tai soita numeroon +358 20 7290 830. Ota yhteyttä!

Tee kertalahjoitus suoraan Syöpäsäätiölle

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Tämän vuoden teemana ovat suolistosyövät. Sinun avullasi kotimainen syöpätutkimus pelastaa henkiä. Osoita rajaton tukesi syöpään sairastuneille.

Mikäli teillä ei juuri nyt ole henkilöstötarpeita, voit halutessasi tehdä myös kertalahjoituksen suoraan Syöpäsäätiölle oheisesta linkistä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Henkilöarviointipalvelut rekrytointipäätöksesi tueksi

Poolian laadukkaat henkilöarviointipalvelut luovat uuden ulottuvuuden rekrytointiprosessiin. Käytämme alalla kansainvälisesti hyväksyttyjä korkeatasoisia Masterin arviointimenetelmiä ja rekrytointiasiantuntijamme saavat niiden avulla rekrytointipäätöksen tueksi tietoja, jotka ovat hyödyksi myös uuden työntekijän perehdytyksessä. Tarjoamme asiakkaillemme MPA ja ACE -pakettia, josta hyötyy sekä työnhakija, että asiakasyritys.

Henkilöstövuokrauksen edut

Henkilöstövuokrauksen avulla pystyt ratkaisemaan kaiken kokoisten yritysten erilaisia tilanteita, missä väliaikaista/määräaikaista osaamista tarvitaan nopealla aikataululla. Tällaisia tilanteita ovat tyypillisesti erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä myös yrityksen strateginen päätös käyttää alihankintaa osana resurssointiaan. Mm. näihin kaikkiin tarpeisiin henkilöstövuokraus tuo tarvittavan jouston ja avun. Mitä muuta hyötyä henkilöstövuokrauksesta on? Lue lisää blogistamme!

Kuinka rekrytoija voi hyödyntää somea henkilöstöhauissaan?

Somen käyttö on yleisintä työnhaussa 25-34 vuotiailla ja käyttö myös korostuu vaativimmissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Lue kokeneiden konsulttiemme vinkit somen käyttöön rekrytoidessasi uusia osaajia!