Uusimaa

Poolian kesätyöpaikat 2023

Kesäduunia ja/tai projektityötä hakemassa? Poolian asiakasyritykset tarjoavat erilaisia projekteja taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, toimistotyön, asiakaspalvelun sekä IT-tehtävien parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Moni projekteista alkaa jo keväällä - ilmoita meille kiinnostuksesi erilaisiin määräaikaisiin projekteihin ja kesätöihin kiinnittämällä itsesi mukaan tähän hakuun!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Esimerkkejä kauttamme mahdollisesti avautuvista projekti- ja kesätyöpaikoista:

– Kirjanpitäjä, Taloushallinnon assistentti, Palkanlaskija, Osto-/ myyntireskontran hoitaja, Assistant Controller, Luotonvalvoja
– Aula-assistentti, Assistentti, Toimistoassistentti
– Myyntineuvottelija, Myyntisihteeri
– SD-työntekijä, Lähitukihenkilö jne

Projektien pituudet vaihtelevat muutamasta viikosta aina muutamiin kuukausiin. Osassa tehtävistä voi olla mahdollisuus etätyöskentelyyn. 

Edellytykset

Toivomme hakijoilta:

– Jonkin verran kokemusta vaihtelevista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä
– Tehtävään sopivaa koulutusta
– Suomen- ja englannin kielten hallintaa (muu kielitaito plussaa)
– Sujuvia IT-taitoja
– Reipasta ja aktiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Jos olet töitä vailla ja kiinnostuit heti jostain edellä mainitusta tehtävästä, hae meille nyt!

Lisätiedot

Huom! Emme vastaanota tätä hakua koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Lähettämällä hakemuksesi tähän pooliin, ilmoitat meille kiinnostuksesi määräaikaisia projekteja / kesätöitä kohtaan. Voit saada meiltä esim. tippikirjeitä erilaisista määräaikaisuuksista ja hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia

A world where people matter
– powered by tech

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!

LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
12.01.2023
Viitenumero
10583809
Yhteyshenkilö