Pirkanmaa

Porrassiivooja

Asiakkaamme HH-kiinteistöpalvelut Oy etsii tunnollisia porrassiivoojia Pirkanmaan alueelle! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Porrassiivoojan työssä pidät huolta rappujen yleistilojen siisteydestä. Mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työskentelytyyli ja omaat huolellisen kädenjäljen, olet todennäköisesti etsimämme henkilö! Suoriutuaksesi työssä hyvin sinun tulee kyetä tehokkaaseen työskentelytahtiin sekä omata positiivinen asiakaspalveluasenne. Alan koulutus tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta työ kyllä opettaa tekijäänsä, joten tärkeintä on asenteesi ja halu tehdä hyvää jälkeä. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työ pitää sisällään liikkumista eri siivouskohteiden välillä, joten ajokortti on välttämätön. Kyseessä on kokoaikainen (37,5 h) työ, jossa työajat sijoittuvat arkeen päiväaikaan.

Työt alkavat  sopimuksen mukaan ja työsuhde on määräaikaisuus Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kautta, mutta mahdollisuus jatkolle on olemassa.  

Kiinnostuitko?  

Hieno homma, jätäthän siis hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko: minna.savikko@poolia.fi/puh. 0207290852. 

HH-kiinteistöpalvelut Oy

on Tampereen alueella jo yli 50 vuotta toiminut perheyritys, joka nimensä mukaisesti tarjoaa kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä palveluita, kuten kiinteistönhuoltoa, puhtauspalveluita, talotekniikkaa ja vartiointipalveluita. Työssä panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen, ammattimaisiin työvälineisiin ja –aineisiin sekä ammattitaidon ylläpitoon. Lue lisää täältä: https://hhkp.fi 

Sijainti
Pirkanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
12.06.2023
Viitenumero
16446818
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852