Helsinki

PR Manager

Euroopan suurin elokuvateatterioperaattori Odeon Cinemas Group, paremmin Suomessa tunnettu nimellä Finnkino hakee nyt kokenutta viestinnän ja lehdistösuhteiden ammattilaista PR Manageriksi Helsinkiin tai Tukholmaan! Ruotsissa yhtiö toimii nimellä Filmstaden. PR Managerina vastaat modernista ulkoisen viestinnän ja PR-työn kehittämisestä ja sen johtamisesta, suunnittelusta, tuotannosta, toteutuksesta, arvioinnista, kriisiviestinnästä ja lehdistösuhteista Suomessa ja Ruotsissa sekä Norjassa. Tämä positio on aitiopaikka pohjoismaisen elokuvakentän ytimessä osana OCG:n tiivistä ja yhteisöllistä pohjoismaista tiimiä, jossa tehdään työtä intohimolla. Työskentelet yhdessä kaupallisen johtajan ja muiden sidosryhmien kanssa kolmella markkinalla. Oletko sinä Finnkinon uusi superstara – lue lisää alta ja jätä hakemuksesi ja/tai ota yhteyttä!

Päävastuusi:

Yrityksen ulkoisen viestinnän/PR-työn suunnitteleminen ja kehittäminen sekä johtaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Pääset työskentelemään uusien projektien julkistamisien parissa ja auttamaan niitä saamaan parhaan mahdollisen näkyvyyden. Vastaat yrityksen pohjoismaisista mediasuhteista ja koordinoit mediaviestintää ja tuotat lehdistötiedotteet, verkon ja sosiaalisen median sisältöjä, sekä kehität aktiivisesti yhteistyötä lehdistöön ja PR-kumppaneihin.

Hallitset lisäksi kriisiviestinnän ja koordinoit median yhteydenottoja. Toimit yhteistyössä asiakaspalvelun kanssa auttaen heitä palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Otteesi on proaktiivinen ja oma-aloitteinen ja uskallat haastaa myös yrityksen johtoa viestintäasioissa. Ymmärrät miten eri pohjoismaiset markkinat toimivat ja elokuva-alan tuntemus on suuri etu.

Voit asua ja työskennellä joko Suomessa tai Ruotsissa. Odeonin toimistot ovat Helsingissä sekä Tukholmassa ja käytössä on hybridityöskentelymalli.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta viestintä- ja PR- tehtävien parista vähintään 5 vuoden ajalta kansainvälisestä yrityksestä.
 • Tuntemusta sekä perinteisestä että modernista viestinnästä ja sisällöntuottamisesta.
 • Ymmärrystä ja aiempaa kokemusta viestintästrategian suunnittelusta, implementoinnista ja kehittämisestä.
 • Erittäin vahvaa suomen ja ruotsin kielten suullista ja kirjallista taitoa. Myös englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoitamiseksi.
 • Ymmärrystä roolisi vaikutuksesta yrityksen menestymiseen ja sitä kautta tavoitteelliseen otteeseen kaikessa tekemisessä.
 • Kokemusta pohjoismaalaisesta yrityskulttuurista. Kokemus elokuva- tai tapahtuma-alalta katsotaan eduksi.
 • Ratkaisukeskeistä ja rauhallista otetta myös paineisissa tilanteissa.
 • Matkustusvalmiutta Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä, arviolta noin 2 kertaa kuukaudessa.

Tunnistat itsesi näistä:

 • proaktiivinen ja itseohjautuva
 • isomman kokonaisuuden hahmottaja
 • intohimo elokuva-alaa kohtaa
 • innostunut
 • vastuunkantaja
 • erilaisista ihmisistä innostuva
 • tarkka ja huolellinen viestijä

Tarjoamme:

Tervetuloa elämysten pariin! Vuonna 1986 perustettu Finnkino Oy on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla kaikkiaan 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 113 salia. Vuonna 2019 teattereissa kävi noin 5,5 miljoonaa katsojaa. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä työtä elokuva-alan näköalapaikalla, jossa sinulla on kosketuspintaa kuluttajista päättäjiin ja monialaiseen mediakenttään. Päiväsi tulevat olemaan tapahtumarikkaita ja elämyksellisiä sekä vauhdikkaita ja ennalta-arvaamattomiakin. Saat tueksesi kokeneen ja asiantuntevan esihenkilön sekä kollegat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Poolia toimii Finnkinon rekrytointikumppanina ja kerromme sinulle haastatteluissa lisää. Mikäli sinulla on kysymyksiä, niin olethan yhteydessä Sannaan sanna@poolia.fi / puh. 020 7290 838 tai Juhoon juho@poolia.fi /puh. 020 7290 848.

Yrityksestä:

https://www.odeoncinemasgroup.com/

https://www.finnkino.fi/

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
27.03.2024
Viitenumero
16109258
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838