Pohjanmaa

Produktionsarbetare

Vi söker till vår kund NORDIC LIGHTS® i Jakobstad pga. deras ökade behov flera PRODUKTIONSARBETARE.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Till dina arbetsuppgifter hör

Till dina arbetsuppgifter hör att montera olika typer av NORDIC LIGHTS® arbets-och körljus i produktionen, packa produkter och annat produktionsarbete. Vi jobbar i 2 skift, måndag till fredag.

Vi förväntar oss

Vi förväntar oss  samarbetsförmåga, ansvarsfullhet och noggrannhet. Är du händig och tekniskt intresserad passar det här jobbet dig perfekt.

Vi erbjuder dej

Vi erbjuder dej ett intressant heltids arbete i ett internationellt företag. Arbetstiden är måndag till fredag och är till att börja med ett 5 månaders långt tidsbestämt arbetsförhållande.Välkommen att  jobba i en kreativ och inspirerande arbetsgemenskap. Du får en omfattande introduktion i arbetet av våra kunniga medarbetare i produktionen.

Blev du intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Poolias Area Manager Juha-Pekka Myllykangas tlf 050 913 4065 eller HR-Koordinator Jannika Erkkilä tlf 040 689 1052. Sök tjänsten så fort som möjligt. Senast 29.5.2023 genom att registrera din CV på adressen www.poolia.fi Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt!

NORDIC LIGHTS®

Tillverkar arbets- och körljus som representerar den absoluta toppen inom sitt område.Våra produkter hittas på maskiner och fordon inom gruv-, bygg-, skogs-, jordbruks- och logistiksektorn. Vi levererar arbetsbelysning till flera av världens ledande tillverkare av tunga maskiner (tex Catepillar, Ponsse, Sandvik). Vi använder oss av senaste teknik och våra produkter håller en mycket hög kvalitet. Vi är ett växande företag som investerar i utveckling av automatisering och nya arbetssätt.

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
16.05.2023
Viitenumero
16705911
Yhteyshenkilö

Jannika Erkkilä

jannika@poolia.fi

p. +358 20 7290 851