Keski-Pohjanmaa

Projekti-insinööri

Haemme Fineweld Oy:n palvelukseen Kokkolaan PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Toimit asiakasprojekteissa vastuuhenkilönä tilauksesta toimitukseen. Alussa tehtäväsi keskittyvät tarjouspyyntöjen käsittelyyn ja projektien tarjouslaskentaan. Huolehdit yhteydenpidosta asiakkaan ja urakoitsijoiden suuntaan. Olet tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation kanssa sekä suunnittelet ja toteutat materiaalihankinnat. Projektien koot vaihtelevat usean miljoonan hankkeista pienempiin päivitysprojekteihin. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät organisointi- ja neuvottelutaidot, positiivinen ja vastuullinen asenne. Olet toimeen tarttuva ja kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset Excelin ja alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme:

– Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
– Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
– Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
– Ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Fineweld Oy

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy:n liikevaihto on noin 50 milj. euroa ja työllistää yli sata henkeä. Asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa. Fineweld Oy:n viimeisimmät projekti toimitukset ovat olleet Northvoltille Ruotsiin ja Metsä Groupille Kemin investointiin.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.08.2023
Viitenumero
18038374
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855