Turku

Projektikoordinaattori

Hieno mahdollisuus työskennellä maailman upeimpien alusten sisustusrakentamisen parissa! Etsimme Projektikoordinaattoria Merima Oy:n toimistolle Turkuun. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Laajaan toimenkuvaasi tulee kuulumaan mm.:

  • Tuen antaminen projektipäällikölle ja -tiimille projektin hallinnollisissa tehtävissä: kulkulupien hakeminen, majoituksien ja matkojen järjestäminen sekä tapahtumien koordinointi.
  • Osallistuminen päivittäiseen yhteydenpitoon projektitiimin, alihankkijoiden, asiakkaiden ja ulkoisten palveluntarjoajien kanssa.
  • Ostajien avustaminen hankintaan liittyvissä asioissa: ostotilauksien valmistelu, tilausten seuranta, ostolaskujen tarkistus ja alihankkijoiden tukeminen mm. lupa-asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Edellytykset

Odotamme sinulta kaupallisen tai teknisen alan koulutusta sekä mielellään työkokemusta vastaavanlaisesta roolista. Menestyminen tässä roolissa edellyttää kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, hyviä viestintätaitoja, tehokasta organisointikykyä, tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä muuttuvista tilanteista. Lisäksi olet näppärä käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä ja kommunikoit mielelläsi sekä sähköpostin että puhelimen välityksellä. Työkielinä ovat suomi ja englanti.

Edut

Merima Oy tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen roolin lisäksi mukavan tiimin tuen sekä hyvät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä meille pikaisesti ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837).

Merima Oy

Merima Oy on vuonna 1987 perustettu kansainvälisesti toimiva, merkittävä laivasisustusrakentamisen kokonaistoimittaja. Asiakkaitamme ovat telakat ja varustamot eri puolilla maailmaa. Projektit muodostavat liiketoimintamme ytimen, jota tukee vaativiin yksilöllisiin sisustusratkaisuihin keskittyvä oma tuotantoyksikkömme. Meriman palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin sata laivanrakennuksen ammattilaista. Pääkonttori sekä tehdas sijaitsevat Helsingin Heikinlaaksossa. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.merima.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.03.2024
Viitenumero
16348343
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837